8 pár, akiknek nem jött össze, hogy újramelegítették a kapcsolatukat

nlc | 2023. Február 28.
A következő sztárpárok a megdönthetetlen példái annak, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó.

Jennifer Lopez és Ben Affleck Grammy-megjelenése nemcsak egy rakás mémet termelt, hanem egy nagy hullám pletykát is, miszerint hiba volt a sztárpárnak annyi év után újra összejönni és megházasodni. Ezt a tüzet JLo hamar eloltotta az Instagram-sztorijaiban, miután maga is lazán viccet csinált a szerelméből. Kijött a színész-rendező Air című új filmjének az előzetese, melyben Affleck a Grammy-gálán látotthoz hasonló apatikus arckifejezést villant. Ezt osztotta meg Jennifer „a férjem boldog arckifejezése”-felirattal. Majd pedig – Valentin-nap alkalmából – Benniferék egy közös tetkót is villantottak az Instagramon, hogy elhallgattassák a pletykálkodókat.

Fotó: Johnny Nunez/Getty Images for The Recording Academy

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, Ben és Jennifer kapcsolata működik, azért valószínűleg ők csak a kivételt erősítő szabály. Sokkal gyakoribb ugyanis, hogy hiába találnak újra egymásra a sztárpárok, hamarosan újabb szakítás lesz a vége. Az alábbiakban összegyűjtöttük mindazokat, akik szétválás után újra összejöttek, sőt, akár még a házassággal is megpróbálkoztak, de végül mégis búcsút intettek egymásnak.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam Hemsworth 2010-ben, Az utolsó dal forgatásán jöttek össze, két évre rá pedig már el is jegyezték egymást. 2013 szeptemberében szakítottak, de ez nem tartott sokáig: újabb két év múlva ismét egymásra találtak, a következő eljegyzéshez pedig ezúttal csak egy évre volt szükségük. 2018-ban összeházasodtak, de a következő évben végleg elköszöntek egymástól és elváltak.(Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Pamela Anderson és Rick Salomon

Pamela Anderson eredetileg 2007 októberében ment hozzá Rick Salomonhoz, hogy aztán két hónappal később a házasság érvénytelenítését kérje. 7 évvel később, 2014-ben aztán újra oltár elé álltak, Anderson viszont néhány hónapra rá már be is adta a válókeresetet. Ezt visszavonta ugyan augusztusban, de egy évvel később mégis elváltak. (Fotó: David M. Benett/Getty Images for The Pamela Anderson Foundation)

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox öt év házasság után 2017-ben adta be a válókeresetet Brian Austin Greennel szemben, a döntést azonban visszavonta a harmadik várandóssága idején. 2020 májusában azonban Green bejelentette, hogy külön utakon folytatják, a válást 2022 februárjában sikerült véglegesíteni. (Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Zayn Malik és Gigi Hadid

Zayn Malikra és Gigi Hadidra 2015-ben talált rá a szerelem, és két éven át együtt voltak, mielőtt 2018-ban szétmentek volna. Néhány hónapra rá adtak maguknak még egy esélyt, 2020-ban pedig megszületett a kislányuk, Khai. Ez után még egy évig kitartottak egymás mellett, hogy aztán 2021 októberében véget vessenek a kapcsolatuknak. (Fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

Richard Burton és Elizabeth Taylor

A se veled, se nélküled-kapcsolat nem a 2000-es évek találmánya, sőt: a műfaj legnagyobb művelői Richard Burton és Elizabeth Taylor voltak. Az 1962-es Kleopátra forgatásán találtak egymásra, csakhogy akkoriban mindketten valaki más házastársai voltak. Ezt 1964-re megoldották, hiszen ebben az évben egymásnak mondták ki a boldogító igent. 10 évig voltak együtt, elváltak, majd 1975-ben újra összeházasodtak. Ez alkalommal csak egyetlen évig bírták egymás mellett, de közeli barátok maradtak Burton 1984-ben bekövetkezett haláláig. (Fotó: Silver Screen Collection/Getty Images)

Rachel Bilson és Hayden Christensen

A Hipervándor forgatásán jött össze Rachel Bilson és Hayden Christensen, majd a közös filmjük premierjének évében, 2008-ban el is jegyezték egymást. 2010-ben szüneteltették a viszonyukat, de az év végén újra egymásra találtak. 2014-ben született egy gyerekük, a kapcsolatuk viszont már csak három évig bírta ezután. Azóta Hayden és Rachel ugyan nincsenek együtt, de közösen nevelik a gyereküket. (Fotó: Michael Buckner/Getty Images for Torch)

Tristan Thompson és Khloé Kardashian

Tristan Thompson legalább ötször csalta meg Khloé Kardashiant, aki 2016 és 2022 között újra és újra visszafogadta a férfit, sőt két közös gyerekük is született, egyikük béranyától. A kapcsolatuknak az vetett végleg véget tavaly augusztusban, hogy mikor a béranya két hónapos terhes volt, Tristan megcsalta a párját egy másik nővel, aki várandós lett. (Fotó: Jerritt Clark/Getty Images for Remy Martin )

Selena Gomez és Justin Bieber 

A 2010-es évek popkultúráját meghatározta Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata, akik megszámlálhatatlanul sokszor szakítottak és jöttek össze újra. Utoljára 2018 elején látták őket együtt, de ez a próbálkozás már nem tartott túl sokáig: az év júniusában Justin végleg lehorgonyzott Hailey Bieber mellett, aki ma már a felesége. (Fotó: Barry King/FilmMagic)

via és via

Exit mobile version