Körtvélyessy Kinga a lányáról: „Féltem Lilit az előítéletektől”

V.B.T. | 2023. Március 21.
Kislányával, Lilivel a saját ruhamárkáján keresztül kampányol.

Körtvélyessy Kinga a Borsnak mesélt róla, hogy mit tesz a gyerekek közötti rasszizmus ellen, hiszen kislányával, Lilivel a saját ruhamárkáján keresztül kampányol. „Úgy érzem, nem foglalkozunk eleget a gyerekek közötti rasszizmussal sem. Én vegyes házasságból jövök, így Liliben is sokféle vér csörgedezik. Engem mindig úgy neveltek, hogy valakit nem a színe alapján ítélünk meg, és ezt szeretném a gyermekemnek is megtanítani, ezért kezdtem bele vállalkozásomba is” – kezdte a lapnak L.L. Junior exe.

Fotó: RTL

Hozzátette, félti a lányát a megbélyegzés miatt. „Féltem Lilit az előítéletektől! Hiszen a cigány az nem szitokszó, mert mindig attól függ, milyen szövegkörnyezetben halljuk, mi az értelme. Ezt tanítom a lányomnak is, és példát szeretnék mutatni neki ezzel. Nem szabad megbélyegezni valakit csak azért, mert eltérő a külseje, más az anyagi helyzete, vagy fogyatékkal élő…. Nekünk, szülőknek kell megtanítanunk, hogy a belső értékek számítanak, én is így választottam anno férjet, ez az én példám Lilinek.”

Kinga arról is beszélt, hogy van most, hogy folyamatban van a válása. „Mindig, mindenből szeretnék tanulni és úgy érzem, jó úton vagyok. Büszke vagyok, hogy megyek az álmom után, saját márkát építettem, és boltot is nyitottunk. Lili sokszor eljön velem tárgyalásokra, ahol nagyon nyitottan fogad mindenkit. Mondatokban beszél, pedig még csak kétéves. Ez egy új korszak az életemben: így harcolok amellett, ami fontos nekem, nekünk.”

Exit mobile version