Tóth Gabi: „Megint elkezdtek hergelni, hogy eladtam a gyermekem betegségét”

T. D. | 2023. Március 27.
Most mindent tisztázott az énekesnő.

A minap Tóth Gabi újabb blogbejegyzéssel jelentkezett a család.hu oldalon, melyben elmesélte, kislányával, Hannarózával napokig voltak kórházban. Hanninak egy náthája fajult el nagyon, és ahogy minden édesanya, az énekesnő is rendkívül aggódott, amikor a betegágyon látta gyermekét. 

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Az őszinte írására azonban ezúttal is érkeztek negatív kritikák, miszerint eladta a saját lányát egy hirdetését, és ezt nem tudta szó nélkül hagyni az énekesnő. 

„Nagyon szépen köszönöm a sok jókívánságot, nyilván sokkal több jókívánság volt, mint kötekedő komment, de muszáj, hogy megemlítsem, mert megint elkezdtek hergelni, hogy én eladtam a gyermekem betegségét, hirdetésbe raktam. Szeretném ezt tisztázni, mert nem így van – kezdte 24 óráig elérhető Instagram-történetében az énekesnő, majd ezt követően kifejtette, 2019 óta ír blogokat, amiket a magyar jogszabályok miatt kell feltüntetnie úgy, mint hirdetést. – Nem a kórházat hirdettem, meg a Magyar Gyermekmentő Alapítványt, bár nagyon szívesen hirdetem őket, mert fantasztikusak, amiket tesznek a gyermekekért és a szülőként egyaránt és megérdemlik a figyelmet, de itt nem hirdetés volt a cél, hanem sajnos ki kell tennem minden blogbejegyzésemnél. Nem nyilatkozom újságoknak nagyon régóta, mert széthergelik az embereket a szalagcímekkel, hanem azt választottam, hogy blogot fogok vezetni. Akit érdekel, hogy én valójában milyen vagyok, hogyan élünk, én hogyan élem meg az anyaságot, az olvashat rólunk tök őszintén.”

Az énekesnő azzal zárta, a célja csupán annyi volt, hogy erőt és tanácsot adjon olyan szülőknek, akik hasonló cipőben járnak. 

Exit mobile version