Sztárok

Tóth Gabi visszaszólt a támadóinak

Az énekesnő a közösségi oldalán reagált az őt ért támadásokra.

Tóth Gabi visszaszólt a támadóinakTóth Gabi a tipikus “ami a szívén, az a száján” ember: az énekesnő mindig köntörfalazás nélkül, őszintén mondta és mondja el a véleményét a világ dolgairól vagy éppen az őt ért támadásokról.

Az X-Faktor mentorát az utóbbi napokban rengeteg bántás érte, a lavinát tulajdonképpen egy szépségversenyen történt incidens indította el. Ezt követően hol sértődésről, hol internetes társkeresésről, hol pedig arról lehetett olvasni, hogy nem fogadták valami jól az egyik fellépésén. A szuperszexi formában lévő énekesnő persze nem hagyta szó nélkül a történteket: Gabi a közösségi oldalán számolt be a benne kavargó érzésekről.

Szeretettel gondol a rosszakaróira is

 

Tóth Gabi visszaszólt a támadóinak

“A Debrecen Új Stadion átadásán, 20 ezer ember előtt énekelni és ilyen hihetetlen profi körülmények között szerepelni felbecsülhetetlen élmény volt. Ezek azok a dolgok, amit senki nem vehet el a másiktól” írta bejegyzésben Gabi, aki megköszönte, hogy részese lehetett egy ekkora élménynek.

A hatalmas megtiszteltetésben részesült énekes ezt követően az elmúlt napok történéseire is kitért. A többi meg…Mit számít? A lelkemet és a hangszálaimat nem tudjak elvenni azok az emberek, akik mindent elkövetnek, hogy lejárassanak. Szeretettel nézek feléjük is! – olvasható a posztban, amely több száz lájkot és hozzászólást kapott.

Tóth Gabiról készített galériánkat itt nézheted meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top