Sztárok

Megsértődött a villantós fotó miatt Tóth Gabi

A Bors információi szerint bugyiügye miatt annyira megsértődött Tóth Gabi, hogy hétfőn délelőtt nem vett részt egy számára kötelező sajtótájékoztatón.

Ahogy arról hétfőn mi is beszámoltunk, merészet villantott Tóth Gabi. A Bors információi szerint, az énekesnő már hónapok óta tudja, hogy meg kell jelennie a Miss International Hungary 24 középdöntős szépségét bemutató sajtótájékoztatóján, azonban ő mégis lemondta a szereplést. A lap értesülései szerint a bugyivillantós ügye miatt. A hétfői sajtótájékoztatón Markó Robi sem jelent meg, pedig a Bors információi szerint ő is megígérte, hogy ott lesz az eseményen. Tóth Gabi viszont távolmaradásával szerződést szegett. “Gabi vasárnap éjjel, telefonon mondta le a másnap délelőtti szereplését. A következményekről később döntünk” – mondta Czeglédi Tamás, a szépségverseny szervezője. Sem Tóth Gabi, sem pedig Markó Robi nem nyilatkozott az ügyben.

Tóth Gabiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top