Emily Ratajkowski az ujja köré csavarta fél Hollywoodot

nlc | 2023. Március 31.
A válása után úgy gyűjti Hollywood legviccesebb és legszexibb pasijait, mint Thanos a Végtelen Köveket.

Emily Ratajkowski a legjobb életét éli, amióta tavaly szeptemberben elvált Sebastian Bear-McClard producertől. Bear-McClarddal 2018-ban házasodtak össze, és egy közös kisfiuk is született, a férfi azonban képes volt megcsalni a világ egyik legszebb nőjének tartott Emilyt, akinek elég volt annyit tennie a szupersztárságért, hogy ritmusra bólogatott Robin Thicke Blurred Linesának klipjében. Azóta pedig kiderült, hogy Emily még időben szállt ki a házasságából, a producer ugyanis nemcsak hűtlen, de az utóbbi néhány nap hírei szerint több nőt is zaklatott szexuálisan. Ennél több szót nem is érdemes pazarolni az egykori Mr. Ratajkowskira, akinél Emily sokkal jobbat érdemel.

Hogy pontosan kit, azt még maga a modell sem tudja, éppen ezért nem korlátozza a lehetőségeit: közvetlenül a válása után Brad Pitt-tel vigasztalódott, legutóbb pedig Harry Stylesszal kavart össze egy buliban. (A páros csókcsatájáról készült videót ide kattintva tudod megnézni.)

„Nem egyszerű ismerkedni, mert akármikor elmegyek egy randira, arról mindenki tud. Tudják, hol tartok azokkal a dolgokkal, amiket még nem szívesen osztanék meg. Szóval ez is egy aspektusa annak, amiért igyekszem lazán venni a helyzetet, és tiszteletben tartani mások érzéseit, viszont elég trükkös ebben navigálni”

 

– nyilatkozta az utóbbi időszakról Emily. Elismerjük, hogy ilyen híresen nehéz lehet megtalálni a számára megfelelő embert, úgyhogy ezúton is szurkolunk neki, és ámulattal nézzük, ahogy a keresés közben az ujja köré csavarja Hollywood legszexibb és legviccesebb pasijait, akiket az alábbi galériában szedtünk össze.

Brad Pitt

„Nincs jobb annál, mint hogy Brad Pitt vigasztaljon a válásod után” – mondta Emily egy ismerőse a People magazinnak, amikor 2022 szeptemberében egy rövid időre a két sztár összekavart. És valljuk be, a névtelen forrásnak abszolút igaza van. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

DJ Orazio Rispo

Egy hónappal később egy DJ-vel, Orazio Rispóval volt pár randija a modellnek. (Fotó: Profimedia)

Pete Davidson

Decemberben már Pete Davidson oldalán látták, aki az utóbbi években arról vált híressé, hogy sorra hódítja meg a szebbnél szebb nőket. Egy kis időre Emily is kipróbálta, mit is tud Hollywood ügyeletes vicces fiúja. (Fotó: Profimedia)

Jack Greer

A hónap végén a New York-i művésszel, Jack Greerrel fotózták le randi közben. (Fotó: Profimedia)

Eric André

2023-at Emily már a komikus Eric André oldalán kezdte, akivel a kapcsolatát Valentin-napon egy finoman szólva is bevállalós (értsd: tök pucér) fotóval erősítették meg, amit Eric osztott meg az Instagramján. A „situationship”, ahogy Emily nevezte, azonban ezután ki is fújt. (Fotó: Profimedia)

Harry Styles

Március közepén egy tokiói buliban talált egymásra Emily és Harry Styles – hogy csak az este hevében kavartak egy kicsit, vagy lesz valami több is a sztárok között, arról egyelőre nincs infó. (Fotó: Steve Granitz/FilmMagic)

via

Exit mobile version