Így nézett ki Szabó Kimmel Tamás 14 évvel ezelőtt

nlc | 2023. Április 28.
Arra emlékeztek még, hogy 2010-ben ő volt a Voice műsorvezetője?

Szabó Kimmel Tamás alig volt 25 éves a Made in Hungária idején. Miki szerepe hozta meg a fiatal színésznek az országos ismertséget. Alakításáért Arany Medál-díjat nyert, a POSZT a legjobb 30 év alatti színésznek kiáltotta ki 2011-ben, egy évvel később pedig Junior Prima-díjat nyert.

Látható tehát, hogy nemcsak a közönség, hanem a szakma is alig várta, hogy mibe vág bele legközelebb. Bár voltak olyan „melléfogásai”, mint a Pappa Pia, azért ne felejtsük el, milyen remek munkát végzett a Társas játékban, vagy az 1945-ben (ami egyébként szerkesztőségünk egyik kedvence). Legutóbb pedig a Mellékhatás második évadában egy kisebb szerep erejéig láthatták a nézők.  Ennek apropóján döntöttünk úgy, hogy az alábbi galériában visszatekintünk a színész elmúlt 14 évére.

Szabó Kimmel Tamás 2009 január nlc

Ennyire örült a 25 éves Szabó Kimmel Tamás a Made In Hungária bemutatóján, 2009 januárjában. (Fotó: Schumy Csaba)

szabó kimmel tamás made in hungária nlc

És íme egy jelenet a filmből. (Fotó: NFI)

Szabó Kimmel Tamás 2009 május nlc

Ha egy szekér egyszer beindul, akkor nyomatni kell ezerrel: 2009-ben mindenhol ott volt a srác, így például fellépett a májusi szépségkirálynő-választáson is. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Szabó Kimmel Tamás 2009 augusztus nlc

A Made In Hungária mániát tényleg nem lehetett elengedni: a film sztárjai a Fenyő koncerten is felléptek. A fotó az azt megelőző sajtótájékoztatón készült 2009 augusztusában. (Fotó: Réti Borbála)

Szabó Kimmel Tamás 2013 nlc

A 2010-es évek elején csak száguldott a Szabó Kimmel-vonat, így Tamás még műsorvezetőként is kipróbálta magát. Egyúttal emlékeztetnénk, hogy igen, volt már itthon a The Voice. Pont 10 évvel ezelőtt. (Fotó: press.tv2.hu TV2)

Szabó Kimmel Tamás 2016 nlc

Igazi sötét folt volt a Pappa Pia Szabó Kimmel Tamás karrierjében - és ez a 2016-os sajtótájékoztató még csak a kezdet volt...Brrr! (Fotó: Toroczkay Csaba)

Szabó Kimmel Tamás 2017 passió nlc

Óriási kontraszt: egy évvel később a Passió XXI című előadás főszerepét játszotta a Sportarénában. Ami viszont abszolút pozitív értelemben hidegrázós. (Fotó: Vörös Szilárd)

Szabó Kimmel Tamás 2019 mintaapák

Szabó Kimmellel indult a Mintaapák című sorozat a TV2-n 2019-ben. Nem akarunk ítélkezni, de miután ő és két másik főszereplő távozott, nem véletlenül nem a fő adón sugározták tovább a műsort... (Fotó: Birton Szabolcs)

Szabó Kimmel Tamás 2019 nlc

Azért inkább jó szerepeket választ: Az Apró mesék például egy kifejezetten alulértékelt magyar film! (Fotó: Birton Szabolcs)

Szabó Kimmel Tamás 2021 nlc

Az Álarcos énekesben is megmérettette magát, egészen a harmadik helyig menetelt. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Exit mobile version