nlc.hu
Sztárok

Szabó Kimmel Tamás életmódváltásba kezdett

Szabó Kimmel Tamásnak 12 kilót kellett felszednie egy filmszerep kedvéért

Most fogyókúrára készül.

Szabó Kimmel Tamás a Reggeli stúdiójában beszélt arról, hogy a Lefkovicsék gyászolnak című műben egy ortodox zsidó férfit alakít, a szerephez pedig 12 kilót kellett híznia. Az alkotás világpremierje Palm Springsben volt, a színész pedig ott volt a New York-i Zsidó filmfesztiválon, ahol szintén bemutatták Breier Ádám filmjét. Tamás szakállat is növesztett, és héberül is kellett tanulnia. Mint mondja, rendszeresen futott, és többnyire egészségesen étkezett, ezért is volt olyan nehéz számára ez az újfajta életmód.

„Izgalmas volt a felkészülés: egy hosszú castingfolyamat végén kaptam meg a főszerepet. Kaptam két dialogue coachot, velük készültem a héber jelenetekre, hogy anyanyelvi hatást keltsen. Olyan akcentust próbáltunk megidézni, amit egy Magyarországról Izraelbe kivándorolt ember beszél, amikor visszajön” – nyilatkozta a színész az RTL Reggeli stúdiójában, majd így folytatta.

Szabó Kimmel Tamás

Szabó Kimmel Tamás (Fotó: Olajos Piroska)

„Igen, 12 kilót szedtem fel. Abbahagytam a futást, elkezdtem enni, főleg pizzát, esténként az összes csipsznek tudtam a nevét szagról” – tette hozzá a híresség.

Íme a film előzetese, melyben látható Tamás átalakulása:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top