Ónodi Eszter fia az iskolatársaitól tudta meg, hogy az édesanyja színésznő

nlc | 2023. Május 15.
Ónodi Eszter Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, hogy fia megtiltotta neki, hogy nyilatkozzon róla.

A színésznő fia, Zsombor jelenleg 17 éves. Ónodi Eszter igyekszik óvni a családját a nyilvánosság elől, így tiszteletben tartja azok kérését, főleg a médiával szemben. 

Ónodi Eszter (Fotó: Neményi Márton)

A „rejtőzködés” pedig nem véletlen, hiszen az adásból az is kiderült, hogy a színésznőnek egyszer 30 autogramot kellett kiosztania a fia egyik iskolai rendezvényén. Ónodi Eszter elmondása alapján fiát úgy nevelték, hogy sokáig nem is volt tudatában annak, hogy az édesanyja egy színésznő, akit a filmvásznon is látni lehet. Később az iskolatársai hívták fel a figyelmet arra, hogy mivel is foglalkozik. 

Már most szerintem, ha meghallgatja ezt a beszélgetést, most fog először az asztalra csapni, hogy már megint rólam beszélsz, anya, pedig megkértelek, hogy soha többet ne beszélj rólam.

Ónodi Eszter azt is elárulta, hogy ennek ellenére a róla szóló interjúkat mindig felolvassa a fiának, mert úgy érzi, hogy így a korrekt. 

„Többször megkért, hogy jó, de most már tényleg az utolsó legyen.” 

Exit mobile version