Nem hiszel a szemednek, ha meglátod, milyen fiatal volt Harsányi Levente a karrierje kezdetén

Debreceni Andrea | 2023. Június 02.
Ha nem tudnánk biztosan, hogy ő van a képen, fel sem ismernénk. Pedig akkoriban is nagyon jóképű volt... Lapozd végig galériánkat, ha kíváncsi vagy!

Harsányi Leventére ismét rátalált a szerelem. A műsorvezetőnek Obersovszky Lara rabolta el a szívét, akivel egy ismerősükön keresztül találkoztak. Lara a Reggeliben mesélt róla, hogy azzal sikerült őt levenni a lábáról, hogy a műsorvezető nem adta fel és akkor is írt neki, amikor ő nem válaszolt az üzeneteire. A dolog annyira komoly közöttük, hogy Levente már az előző kapcsolataiból született gyerekeinek is bemutatta új párját, akivel láthatóan jól kiegészítik egymást.

A műsorvezető bár sosem titkolta a magánéletét, nem is verte nagydobra azt. Elsősorban a munkája kapcsán emlékezünk rá, és nem a szaftos pletykák miatt. 1996-ban, a TV3-nál kezdte a karrierjét, az Aszfaltbetyár című műsorban, az évek során pedig számos olyan műsort vezetett, ami egybeforrt a nevével, lásd a Kukori vagy az Eurovíziós Dalfesztivál versenye, A Dal.

Az azóta eltelt időben Levente sokat változott, galériánkkal felelevenítheted, hogyan festett, amikor a képernyőre került!

Harsányi Levente és Konta Barbara

A Barátok közt című sorozat születésnapi ünnepségén Konta Barbarával. Gyakorlatilag ekkoriban kezdett ismertté válni. (Fotó: Fotocentrál/ x Archívum Story-Best)

Harsányi Levente az Áll az Alkuban

Az Áll az Alku különkiadásában, 2006-ban. Sztárok versenyeztek a 100 milliós nyereményért. (Fotó: Fotocentrál/Schumy Csaba)

Harsányi Levente és Dévényi Tibor

2008-ban, Dévényi Tiborral, a Csináljuk a fesztivált! műsorvezetői székében. Kettejük dinamikája nagyon jól működött a korkülönbség ellenére is. (Fotó: Fotocentrál/Rozmanitz Gábor)

Harsányi Levente a Vacsoracsatában

2010-ben a Vacsoracsatában ő is megmutatta főzőtudományát. (Fotó: RTL Sajtóklub)

Harsányi Levente és Szekeres Adrienn

A Nagy Duettben Szekeres Adrienn volt a párja, sajnos a döntőig nem jutottak el. (Fotó: Fotocentrál/Gálos Mihály Samu)

Harsányi Levente és Tatár Csilla

2015-ben együtt vezette A Dalt Tatár Csillával. Bolondozásért itt sem ment a szomszédba. (Fotó: Fotocentrál/Szabolcs László)

Harsányi Levente

Akárcsak egy jóképű George Clooney… Levente napjainkban már ősz szakállal és hajjal hódít, és meg kell hagyni, nagyon jól áll neki. (Fotó: Fotocentrál/Fülöp Dániel)

Exit mobile version