Sztárok

A Dal: őszintén vallott játékszenvedélyéről Harsányi Levente

Harsányi Levente eddig inkább hallgatott káros szenvedélyéről. Most kendőzetlenül beszél róla, hogy másokon segíthessen – írja a Blikk.

A műsorvezető még időben abbahagyta a játékgépezést, de tudja, hogy akár egész családokat is tönkretehet ez a káros szenvedély. “Nem volt még családom, magányosan éltem. Lejártam egy közeli sörözőbe. Először csak kisebb összegeket dobáltam be, majd egyre többet. Volt azután egy pont, amikor éreztem, innen nincs tovább, az volt az utolsó csepp, amikor tényleg nagyon sokat veszítettem. Több százezer forintot. Hirtelen rájöttem, nincs ennél fölöslegesebb időtöltés. Számomra nem a gyors meggazdagodás volt a fontos, hanem a sikerélmény. Persze ez is átverés. Hiszen nem lehet nyereséges egy olyan dolog, amit számítógépek irányítanak” – mesélte a Blikknek Harsányi Levente.

Persze abbahagyni nem olyan egyszerű, hiszen a játékgépezés függőséget okoz, de Levente megtalálta a megoldást. “Vettem egy saját játékgépet, így ha játszani akarok, szimplán lemegyek az alagsorba. Nem pénzzel működik, kulccsal és kreditekkel játszom” – mondta A Dal műsorvezetője, aki szerint mindig van visszaút. “Lehet bármilyen jó tanácsot adni, nem számít. Ha az ember nem száll magába, nem gondolkozik el azon, mi a baj, akkor beszélhet bárki bármit. Igenis be kell ismerni, ha baj van! Ugyanakkor hiszek abban, hogy mindig van visszaút.”

Őszintén vallott játékszenvedélyéről Harsányi Levente

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top