nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente új barátnője, Lara

„Lara hosszú idő óta az első nő, akit bemutattam a gyerekeimnek” – Harsányi Levente az új szerelméről mesélt

Harsányi Levente számára ez szerelem volt első látásra.

Harsányi Levente nemrég elárulta, hogy újra rátalált a szerelem, és most új részleteket is elárult kapcsolatáról. Mint kiderült, első látásra beleszeretett kedvesébe, Larába, akivel egy vacsora alkalmával találkozott. 

„Egy véletlenszerű vacsorameghíváson találkoztunk, és valóban első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről. A vacsora után felvettem a kapcsolatot Larával, és ráírtam. Innentől két hétig beszélgettünk, majd sor került az első randevúra is. Ahogy egyre jobban megismerem, úgy derül ki, hogy egyre több mindent szeretek benne. Imádom, ahogy alszik, ahogy néz, ahogy gondolkodik. Viccesen azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy keresem benne a hibát, de nem találom. Valóban olyan ez most, mint egy tündérmese vagy egy hollywoodi film”

nyilatkozott új kapcsolatáról a rádiós a Blikknek. 

Harsányi Levente

Fotó: press.tv2.hu

A pár egyelőre még nem költözött össze, és három hónap után még nem is gondolkodnak nagyon előre.

„Egyikünk sem az a kifejezetten tervezgetős típus, ezért nem is szoktunk leülni és előre kigondolni, hogy egy hónap vagy év múlva mi lesz. De bármi is lesz, azt közösen csináljuk. Már túl vagyunk a nagy családi bemutatkozásokon, és Lara hosszú idő óta az első nő, akit bemutattam a gyerekeimnek. Nagy az egyetértés közöttük, és biztos vagyok benne, ez így is marad” – nyilatkozta Harsányi Levente, aki két gyermek, a most 14 éves Nándor és a 8 éves Lilla édesapja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top