nlc.hu
Sztárok

Harsányi Levente sose volt ilyen szerelmes

Harsányi Levente kapcsolata szintet lépett: „Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém”

A műsorvezető elárulta, új párja sok mindenre megtanította.

Harsányi Levente hosszú évek után májusban végre örömmel újságolta, ismét rátalált a szerelem. Kiderült, a kétgyermekes, 53 éves tévés szívét egy 20 évvel fiatalabb hölgy, Obersovszky Lara rabolta el. Lara nem adta magát könnyen, egy közös interjúban elárulták, Leventének rendesen meg kellett érte küzdenie. 

Harsányi Levente

Fotó: Birton Szabolcs

Ma már viszont remekül halad előre a kapcsolatuk, ráadásul a műsorvezető gyermekei is megismerték már Larát egy közös nyaralás keretein belül, ahol kiderült, nagyon jó az összhang közöttük. Ez természetesen csak még inkább megerősítette a szerelmüket, ezért Levente nem győzött áradozni kapcsolatáról a Hot! magazinnak adott interjújában, amit a Bors szemlézett. 

„Megerősödött a szerelmem! Ennyi időt még nem töltöttünk együtt így öten, de szerencsére nagyon jól sikerült. Úgy gondolom, egy nyaralás alatt minden kiderül a másikról: hogyan tudja megoldani a felmerülő problémákat, mennyire türelmes és a többi. Ezt úgy ugrottuk meg a kicsimmel, Larával, hogy ott voltak a gyerekeink is! Nagy egymásra találás volt ez a nyaralás – fogalmazott a tévés, majd azt is elmondta, kedvese a legjobbat hozza ki belőle. – El kell fogadni a másikat. Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amelyekkel nem biztos, hogy tudunk azonosulni az első pillanatban. Az evvel kapcsolatos elfogadással Lara tanított meg erre. Szerintem tiszteletben kell tartani, hogy valaki máshogyan működik. Maximum jelezni lehet, hogy valamit esetleg máshogyan gondolunk, de az az ő döntése, hogy tud-e ahhoz alkalmazkodni. A legfontosabb a beszélgetés: nem szabad egymásnak esnünk csak azért, mert valamiben nem értünk egyet. Ha van ilyen eltérés, akkor leülünk egymással szemben, és kulturáltan megbeszéljük, mi az, ami esetleg zavarja a másikat. Ilyen nálunk kevés volt, de erre odafigyelünk.”

Levente a lapnak elárulta, úgy érzi, elérkezett az idő, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk. „A következő nagy lépés majd tőlem lesz a szerelmem, Lara irányába, de még ő sem tudja, mert meglepetés lesz. Ha minden ilyen jól alakul, akkor még idén megtörténik ez! Ilyen nőt kívánok mindenkinek, de ő már az enyém! Imádom benne, hogy mindig talál valami jó programot, de azt is élvezem, amikor csak csöndben ülünk egymás mellett, miközben összeér a vállunk. Ha egyedül szeretnék lenni, akkor is vele vagyok, mert mi ketten vagyunk egyek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top