Megható fotó került elő Bajor Imréről és az igéző tekintetű Oszvald Marikáról

nlc | 2023. Június 08.
Eddig is tudtuk, hogy Oszvald Marika gyönyörű fiatal nő volt, de ezen a képen még így is sikerült meglepetést okoznia. Nézd meg, és meglátod, miért!

Oszvald Marika egy évvel ezelőtt vált nagymamává, amikor Kriszta lánya anya lett, és megszületett az unokája, aki a ritka Vince nevet kapta. A 71 éves színésznő imádja az új szerepét, korábban úgy nyilatkozott, hogy igyekszik minden időt kihasználni, amit a család legifjabb tagjával tölthet.

Ugyanakkor ő is volt fiatal, ahogyan azt a következő fotó is bizonyítja. A színésznő a harmincas éveiben járhatott, amikor a Bajor Imrével közös kép készült róluk. Marika hátulról ölelte a színészt, láthatóan szoros kapcsolatot ápoltak egymással, ami érthető, hiszen legendás duót alkottak a Mágnás Miska című operettdarabban. Olyannyira összenőtt a párosuk, hogy Bajor halála után az Operettszínház egy évig nem is játszotta az előadást. Végül az agydaganatban elhunyt színész helyét Peller Károly, Marikáét pedig Peller Anna vette át. 

A szubrett hosszú, szőke haja pont olyan, amit minden nő megirigyelne, ez a tekintet pedig jó néhány férfiszívet összetörhetett akkoriban. Főleg, ha azt nézzük, hogy az egyénisége mindig lehengerlő volt.

Fotó: Fotocentrál/x Archívum Story-Best

Marika nemrégiben arról mesélt, hogy bár már nem olyan az alakja, mint fiatalabb korában, de évek óta tartja a súlyát. Aktív életet él, és bármikor ifjoncokat megszégyenítő lendülettel vágja ki a cigánykereket is.

„Nemcsak esztétikai szempontból fontos ez számomra, hanem az egészségem miatt is. Ugyan mindig is két végén égettem a gyertyát, de szeretnék még jó sokáig aktív életet élni. Imádom az életet, imádok bolondozni, szeretném látni felnőni az unokámat” – mondta 2022-ben.

A színésznő meglehetősen fiatalon került a pályára, korábban olyan fekete-fehér fotókat is találtunk róla, amin valószínűleg alig töltötte be a húszat. Ezeket se hagyd ki!

Exit mobile version