nlc.hu
Sztárok

Betegség miatt veszélyben Oszvald Marika idei karácsonya

Covidos lett Oszvald Marika, veszélyben a nagy családi karácsonya

Aggódik, hogy lemarad a családi összejövetelről.

Nagy családi karácsonyra készült Oszvald Marika, ám néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy koronavírusos. A Borsnak elárulta, a legrosszabb esetre is felkészültek, és ha máshogy nem lehetséges, az internet segítségével „csatlakozik” a családi ünnepséghez.

Oszvald Marika

Oszvald Marika – Fotó: MTI/Varga György

„Kényszerpihenőn vagyok, le kellett mondanom az összes tévés, rádiós felkérésemet és a fellépéseket is. Sajnos tavaly is ilyenkor lettem beteg, ezért szűk családi körben ünnepeltünk, viszont idén nagy terveink vannak. Összehoztam a rokonságot, csaknem húszan jönnek hozzánk. (…) De most, hogy covidos lettem, attól tartok, hogy a végén én nem fogok tudni részt venni az ünneplésben” – nyilatkozta szomorúan a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő.

Mint mondja, úgy döntöttek, karácsony reggelén mindenki csinál egy tesztet, és ha negatív eredményt mutat, akkor maradnak az eredeti tervnél, azaz összejön a család. 

„Annak viszont nagyon örülök, hogy szerencsére nem robbantam le, influenzaszerű tüneteim vannak, leginkább a köhögést viselem nehezem” – mondta a bulvárlapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top