nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika a karácsonyról

Oszvald Marika már karácsonyi lázban ég: még egy gyerekkori emléket is felidézett

Kiderült, a művésznő már az ajándékok nagy részét is megvásárolta.

Oszvald Marika másfél évvel ezelőtt lett nagymama, amikor május 5-én megszületett kisunokája, Vince. A 71 éves színésznő azóta is imád minden percet Vincével, és igyekszik is kihasználni a vele töltött időt. Most, hogy közelednek az ünnepek, még izgatottabb a művésznő. Már tavaly is elmondta, az volt élete legszebb karácsonya, amikor a kis Vince is velük volt, de idén valószínűleg már ő is jobban érteni fogja a sürgés-forgást.

Oszvald Marika

Fotó: Birton Szabolcs

Habár a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő már az ajándékok nagy részét megvásárolta, egy-két apróságot még be kell szereznie unokájának. A vásárlásra a Mokka stábja is elkísérte, akiknek egy gyerekkori emléket is felidézett. 

Felöltözött egyszer az apukám Mikulásnak, és megláttam és azt mondtam neki: Mikulás bácsi, én jó voltam” – mesélte boldogan a művésznő. 

Bár imádja a karácsonyt, elárulta, nem az a típus, aki hónapokkal korábban feldíszíti a házat, hanem ebben hagyományőrző: szigorúan csak december 23-én teszi ki a díszeket és 24-én állít karácsonyfát. Hozzátette, unokája kapja a legtöbb ajándékot, de azért igyekszik mértéket tartani. „Fogok nézni a Vincének valami kis nagyon különleges dolgot. Egy hónapon keresztül neki még biztos vásárolok. Nem a csillagos eget, de azért alapdolgokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top