nlc.hu
Meghitt percek

Oszvald Marika karácsonya 2022

Oszvald Marika minden idők egyik legboldogabb karácsonyára készül

Kisunokája teszi idén különlegesebbé az ünnepet.

Oszvald Marika minden idők egyik legboldogabb karácsonyára készül, hiszen idén májusban megszületett az unokája. „Idáig ez a legcsodálatosabb ünnep, ami most következik. Már 6 hónapos a Vince. Csodálatos, édes kisfiú” – áradozott a csöppségről a 70 éves színésznő, akinek sűrű lesz a mostani ünnepe.

Oszvald Marika,

Oszvald Marikát már most körüllengi az ünnepi varázslat – Forrás: TV2 / Tények – videó

„December 16-án lesz egy bemutatóm Dunaújvárosban, utána 23-án az Operettszínházban lesz egy nagy gálaműsor, mert 100 éves az Operettszínház, én meg 50 éve vagyok a színháznál, tehát ez is egy jubileum. És most vagyok 70 éves. Szóval ezek eléggé kerek számok idén. (…) Közben végig próbálok ebben az időszakban: december 16. előtt Dunaújvárosban, a bemutató után pedig az Operettszínházban” – mesélte a Mokkában.

A rengeteg színházi munka mellett rengeteg ünnepi teendő is vár rá, ugyanis ő vette át édesapjától a családban az irányító szerepét. „Mindent nekem kell koordinálni, tehát nagyon össze kell szedjem magam” – vallotta be Oszvald Marika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top