nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika elárulta titkát

Oszvald Marika elárulta az örök fiatalság titkát

71 évesen is úgy érzi, nincs előtte lehetetlen.

Oszvald Marika a mai napig megállíthatatlan. Korábban elmondta, nem csak a színpadon tevékeny, de otthon sem pihen. Maga nyírja a növényeit, barkácsol, sőt, ha kell, akár kocsit is szerel. Ma Bay Évával voltak a Mokka vendégei, ahol elmesélték, nem olyan régen egy Idősek otthonában jártak, hogy a mozgást népszerűsítsék. 

Oszvald Marika

Fotó: Birton Szabolcs

A színésznő elismerte, nála is megvannak az öregedés jelei, de azt is tudja, mivel tarthatja magát fitten. 

„A kor az nem befolyásolja azt, hogy az ember mozog vagy nem mozog. Erre a korra már elvagyunk enyészve, legyünk őszinték. Sokszor mondják, hogy mintha 20 éves lennék, de nem, ugyan úgy megvannak azok a problémák: ízületek, térdprobléma, a csípő, a minden fájdalom, mikor előjön. Hála Istennek, nem rendszeresen, mert kaptam egy olyan természetes készítményt, ami kicsit gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító. Ezzel együtt muszáj mozogni. Még gyerekkoromban mondta apukám: »Marikám, te soha ne ülj le«. Mozgatni kell az ember szervezetét, hogy az mindig be legyen olajozva” – magyarázta a 71 éves színésznő, aki hozzátette, a szakmája által ő állandóan kondicionálva van, de mosogatás és takarítás közben is táncikál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top