nlc.hu
Sztárok
Oszvald Marika 72 éves lett

Oszvald Marika 72 éves lett: „Tisztában vagyok az éveimmel, de elfogadtam a koromat”

Mint mondja, ráadásul kitűnő egészségnek örvend.

Oszvald Marika nem az a típus, aki egy pillanatra is megállna. Amikor nem épp a színpadon van, akkor otthon tevékenykedik, kerti munkát végez, és ha kell, még kocsit is szerel. 

Oszvald Marika

Fotó: TV2

Talán éppen ez az, ami fiatalon tartja, ugyanis hiába 72. születésnapját ünnepli, nincs mire panaszkodnia. 

Tisztában vagyok az éveimmel, de elfogadtam a koromat. Igyekszem kívülről szemlélni magam, nem visel meg, nem tör össze, hogy 72 éves lettem. Jól vagyok, minden rendben van. És amíg nincs komolyabb betegsége az embernek, addig nem is foglalkozik vele különösebben. Ha csak nem nagyon hiú, de ez rám egyáltalán nem mondható. Elfogadom, de mit is tudnék csinálni, emiatt nem fogok szenvedni

– nyilatkozta a Borsnak a színésznő, aki még születésnapján is turnén van, ráadásul Erdélyben. 

Csodálatos itt kint. Elképesztően szép helyeken fordulunk meg, csak ámulok és bámulok, a tavasz, a növények pedig még inkább szebbé teszik Erdélyt. Nagyon jó társasággal utazom, a közönség imád minket, az eddigi helyszíneken kedvesen fogadtak. Kicsit ki is kapcsolódom az otthoni hajtásból, mert itt csak este van az előadás, a nap egy része az utazással telik, de az sem megterhelő számomra, mert nem én vezetek. Kicsit lazulok, nézelődök és pihengetek, hogy újult erővel térjek vissza a turné után a munkába” – tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top