Hírességek, akik újra és újra megcsalták a párjaikat

nlc | 2023. Június 09.
Hollywoodban ritka a tartós kapcsolat, és gyakran szakítanak a sztárpárok egy-egy harmadik miatt. De azért még a hírességek között sem gyakori, hogy valaki sorozatos félrelépő legyen – kivéve, ha a következő sztárokról van szó.

A következő hírességek nem a hűség mintaképei, állítólag számtalanszor félreléptek. Ugyan vannak, akik beleálltak és bevallották, hogy megcsalták a párjukat, azért szükségesnek érezzük az „állítólag” szócskát kitenni, hiszen sosem láthatunk be teljes mértékben más emberek hálószobájába. Ennek ellenére mégis tele vannak a magazinok a következő híres férfiak és nők hűtlenségével, akik sorozatban félreléptek, hiába buktak le esetleg már korábban.

Az alábbi galériában megismerheted, hogy pontosan kikről van szó. Készülj, mert szerintünk tartogat egy-két meglepetést a lista!

Kristen Stewart nlc

Mindenki Kristen Stewart hűtlenségéről beszélt, amikor félrelépett a Robert Pattinsonnal való kapcsolatában. De ez csak a kezdete volt a személyét érintő megcsalási pletykáknak: a legtöbbször egy nőhöz, Alicia Cargile-hez tért vissza, akit amúgy szintén megcsalt. (Fotó: Theo Wargo/Getty Images for Karl Lagerfeld)

tiger woods nlc

Tiger Woods az egyik legnagyobb félrelépő hírében áll. Amikor 2009-ben kirobbant, hogy megcsalta a feleségét, még nem is sejtettük, hogy összesen több, mint 120 nővel való viszonyát fogja bevallani a golfjátékos. (Fotó: David Cannon/Getty Images)

Tristan Thompson és Khloé Kardashian nlc

Tristan Thompson tévelygéseit megörökítették a kamerák is, hiszen éppen a reality sztárt, Khloé Kardashiant csalta meg többször is. Ezek után pedig nemrég az is kiderült, hogy míg a második babájukat várták (béranyától), Tristannek másik nőtől született gyereke. (Fotó: Jerritt Clark/Getty Images for Remy Martin )

Jude Law nlc

Jude Law állítólag a kollégájáért, Sienna Millerért hagyta ott a feleségét, Sadie Frostot és három gyermekét. Hogy aztán egy év múlva az új kapcsolatát felrúgja a dadusért. (Fotó: Rocco Spaziani/Archivio Spaziani/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Elizabeth Taylor nlc

Elizabeth Taylorról hírhedten sok pletyka keringett, miszerint több férjét is megcsalta több férfival. Köztük állítólag Eddie Fisherrel is viszonya volt, aki akkoriban a barátnője, Debbie Reynolds férje volt. Mikor Eddie feleségül vette, Elizabeth már Richard Burtonnel, a későbbi nagy szerelmével folytatott viszonyt. (Fotó: Silver Screen Collection/Getty Images)

Chris Rock nlc

Chris Rock bevallotta, hogy három különböző nővel is megcsalta a feleségét, Malaakot. Ez még 2007-ben történt, a szeretői közül az egyik pedig Kerry Washington volt. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for NYFW: The Shows )

Ben Affleck nlc

Ben Affleck elhagyott egy Jennifert (Lopezt) a másikért (Garner), hogy aztán állítólag viszonyba kezdjen a Saturday Night Live egyik producerével. Mindegyik kapcsolat között volt átfedés.(Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

Mick Jagger nlc

Mick Jaggernek jó pár kapcsolata „csúszott egybe” az évtizedes karrierje során. Jerry Hall színésznő-modell már akkor a képbe került, amikor Jagger még házas volt. Később, már Melanie Hamrickkel vártak gyereket, az énekesnek eközben azonban állítólag viszonya volt egy 23 éves lánnyal. Ez idő alatt pedig még egy kuvaiti-amerikai örökösnővel is hírbe hozták. (Fotó: Nils Petter Nilsson/Getty Images)

Claire Danes nlc

Claire Danes két kollégájába is beleszeretett, miközben valaki mással volt együtt. Először Ben Leet hagyta el egy Billy Cruduppal folytatott állítólagos affér miatt (aki a várandós Mary-Louise Parker partnere volt akkoriban). Billyt pedig elvileg Hugh Dancyvel csalta meg, akihez szintén nem volt hűséges. Ez a viszony erősítette meg azonban Claire-ben azt, hogy feleségül menjen Hugh-hoz, akivel azóta is együtt vannak. (Fotó: Rodin Eckenroth/FilmMagic)

via

Exit mobile version