nlc.hu
Horoszkóp

Megcsalásra hajlamos csillagjegyek

Csillagjegyek, akik a legnagyobb valószínűséggel lépnek félre

Neked mi számít megcsalásnak? Már egy kis flörtölést is árulásnak érzel, vagy épp ellenkezőleg: szemet hunysz a csók felett is?

Akárhogy is gondold – mert, hogy pontosan mi a hűtlenség, az párkapcsolat- és egyénfüggő –, az biztos, hogy a félrelépés az egyik legrosszabb dolog, amit elkövethet ellened az a személy, akit addig a szerelmednek hittél. Ez persze sosem rólad szól, nem leszel kevesebb attól, mert megcsaltak, és a legkevésbé sem a te hibád, ahogy előre megjósolni sem lehet. Ezzel együtt az alábbi csillagjegyekről mégis elmondható, hogy nagyobb valószínűséggel lépnek félre, mint a zodiákus többi tagja. Nézd meg a listát, ennek ellenére azért ne mondd még le az első randit, ha a következők egyike a kiszemelted horoszkópja…

Ikrek

Az Ikrek az az ember, aki szemrebbenés nélkül képes kamuzni; még akkor is, ha csak arról nem mond igazat, hogy jól áll a magadnak vágott frufru. Emellett kifejezetten szeret felfedezni új dolgokat és kísérletezni, ezért ha ellaposodik egy párkapcsolat, nagyon nehezen állja meg, hogy ne rázza fel a dolgokat a hálószobában – vagy azon kívül. Ez, vegyítve a szabadságvágyával elég erős koktél a hűtlenségre. Ha azonban egy Ikrek képes kigyógyulni az elköteleződés-fóbiájából, akkor páros lábbal áll bele a kapcsolatába, és nem megy onnan sehova.

A csajok bosszúja

Részlet A csajok bosszúja c. filmből Fotó: Twentieth Century Fox / LBI Prod / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP

Kos

Mivel ezt a szenvedélyes jegyet az érzelmei és impulzusai irányítják, ezért elképzelhető, hogy felelőtlen döntéseket hoz. Ha hozzávesszük a tüzes temperamentumát, akkor meg pláne nem lepődünk meg azon, hogy a pillanat hevében képes olyan helyzetbe keveredni, amit utólag valószínűleg bánni fog. A Kos zodiákusnak szüksége van a lángoló érzelmekre, így ha azok leapadnak, nagy valószínűséggel fog új, izgalmasabb kihívások után nézelődni.

Nyilas

A szabad szellemű, kalandvágyó Nyilas állandó változásra, új benyomásokra vágyik, ezért ha úgy érzi, beleragadt egy rutinba, ki akar törni belőle. Igen, ez a párkapcsolatokra is vonatkozik. És miután jó széles körű a baráti társasága, illetve úgy általában rengeteg embert ismer – akik közül sokan rajonganak érte –, elképzelhetőbb, hogy tovább viszi a dolgokat a többi csillagjegynél.

Mérleg

A társaság középpontjaként a Mérleg folyamatosan, megállíthatatlanul és önkéntelenül flörtöl mindennel és mindenkivel, ami él és mozog. Ezért ha nálad már a flörtölés is megcsalásnak számít, a Mérlegekkel biztosan nem éreznéd jól magad. A Mérleg csillagjegy viszont olyankor nem boldog egy párkapcsolatban, ha nem értékelik eléggé. Ilyenkor – főleg, ha a viszony maga nem igazán stabil –, a hűtlenségre is hajlamos lehet, elsősorban érzelmi megcsalásra, ami talán még több kárt tud okozni, mint a fizikai.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top