Horváth Éva szereplése káoszba fulladt a Mokkában – videó

T. D. | 2023. Június 12.
Éva alig tudott egy mondatot végig mondani, míg a műsorvezetők igyekeztek higgadtak maradni.

Horváth Éva és családja tavaly év elején döntöttek úgy, hogy kiköltöznek Balira. Azóta két alkalommal is jártak Magyarországon, sőt, a modell bejelentette, hogy egy időre hazaköltöznek. Éva már múlt héten megérkezett a családjával, és szinte az első napokban kiakadt, mennyire drága itthon minden

Horváth Éva a Mokkában 

Ma reggel a Mokka vendége volt, ahova kisfia, Alex is elkísérte, aki ugyan a műsor elején még vígan eljátszott édesanyja és a műsorvezetők között, idővel elkezdte felfedezni a teljes stúdiót. 

Mondjuk azt, hogy kameraérzékeny, szuper módon” – viccelődött a műsorvezető, Orosz Barbi, amikor Alex egy tollal közelített a kamerák felé. Édesanyja végül kikapta a tollat a kezéből, hogy ne tudjon semmiben kárt tenni, ezt követően Alex ki is sétált a látótérből. Éppen, amikor Pachmann Péter azt kérdezte, meddig terveznek Magyarországon maradni Éváék, hatalmas sírás tört ki. A modell kisfia elesett, és ettől a pillanattól már mindennel próbálkoztak, hogy a kicsit megvigasztalják, nem sikerült. 

„Kristófnak augusztus 15-én kezdődik az iskola, utána mi még egy kicsit itthon maradunk Alexszel” – mondta Éva, de sajnos a mondatot már nem tudta befejezni, mert letelt az idő. 

Exit mobile version