nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva és a villanyszámla

Horváth Éva hazaköltözik Baliról, retteg a magyar rezsiköltségtől

Úgy érzi, hogy egy időre ennyi volt.

Horváth Éva egy hosszabb időre elhagyja Balit. „A párommal megállapodtunk abban, hogy elhagyjuk Balit. Ő majd Kristóffal később visszajön, amikor kezdődik a suli, én viszont huzamosabb ideig Magyarországon maradok Alexszel” – árulta el a modell a Story magazinnak. A híresség az okokról is beszélt.

Horváth Éva

Horváth Éva (Fotó: Schumy Csaba)

„Kedvesek, de ez egy zárt közösség. Elmehetünk ceremóniákra, betekinthetünk felületesen a mindennapjaikba, ahol szívesen látnak bennünket. De nincsenek balinéz barátaink, csak sok-sok ismerősünk” – mesélte Horváth Éva, majd arról számolt be, mivel másabbak az itthoni árak, mint odakint. 

„Magyarországon mindig a felhasznált mennyiséget fizetjük mindenből, utólag. Konkrétan rettegek attól, hogy mennyi lesz a víz-, a gáz- és az áramszámla a családi házunkban. Az egészen világon brutális emelkedtek a rezsiköltségek, minden bizonytalan és kiszámíthatatlan” – nyilatkozta a nemrég hisztiző kisfiát kiposztoló Horváth Éva, hozzátéve, hogy Balin az üzemanyag is annyira olcsó, hogy akár három hétig is elég egy teli tank.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top