nlc.hu
Szabadidő

Ez hiányzik Horváth Évának

A Balin élő Horváth Évának a jó magyar kolbász hiányzik leginkább a hazai finomságok közül

Balinak is vannak hátrányai.

Horváth Éva és családja tavaly év elején döntöttek úgy, hogy kiköltöznek Balira. Azóta kettő alkalommal is hazalátogatott, egyszer nyáron, legutóbb pedig az ünnepekre

Horváth Éva

Horváth Éva a Reggeliben

Éváék már készülnek a visszautazásra, előtte viszont a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, mik a hátrányai a kinti életnek. 

„Bali csodahely, de nekem hiányoznak a szüleim, a barátaim. Szeretek itthon lenni. Megmondom őszintén, és ennek örülni fog a párom, most már azért mennék vissza Balira. Most már megvan bennem a vágy, a tenni akarás. Kezdődik a suli egyébként, ezért megyünk most vissza. Hazajöttünk karácsonyozni, mert mégis úgy voltunk vele, hogy az itthon az igazi – fogalmazott Éva, majd kitért arra is, mi az a magyar ételek közül, ami a legjobban hiányzik neki. – A jó magyar kolbász! A szalámi!”

A modell ezután elmondta, hiányzik neki a magyar pörgős élet, és ha az elmúlt évben itthon lett volna, akkor több tévéműsorban szerepelt volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top