nlc.hu
Tuti Tippek

Horváth Éváék idei karácsonya

Horváth Éváék a Maldív-szigeteken készültek rá a magyarországi karácsonyozásra

Az idei karácsonyra már mindent megrendelt a kétgyermekes modell, mivel nem lesz ideje sütni, főzni, fenyőfát venni.

A hónapok óta Balin élő Horváth Éváék a karácsonyt Magyarországon töltik. Hamarosan hazalátogatnak a nagyszülőkhöz. „Balin nem igazán ünneplik a karácsonyt. Sokat gondolkodtunk azon, hogy hova menjünk, merre húz leginkább a szívünk, mivel a Kristófnak most véget ért a suli, és téli szünet van. És valahogy úgy van bennünk, hogy ha karácsony, akkor csakis a család, csakis Magyarország” – árulta el a Reggeliben az egykori szépségkirálynő, aki a családjával még útba ejtette a magyarországi karácsonyozás előtt a Maldív-szigeteket.

Horváth Éva,

Horváth Éváék tengerpartozással készültek rá a magyarországi karácsonyra – Forrás: Hal a tortán – videó

„Még napfürdőzünk. Itt hófehér homok van, ez Balira nem jellemző. (…) Ez a szívünk vágya volt. Ketten már voltunk itt a párommal, és úgy voltunk vele, hogy ide mindenféleképpen vissza kell jönni a gyerekekkel” – vallotta be Horváth Éva, aki arról is beszélt, hogy milyen lesz a magyarországi karácsonyuk.

Érkezik hozzánk a család. Most már mindent előre megrendeltem. Karácsonyfa érkezik, az ételek, kacsasült, bejgli, máj. Nem lesz időm már, hogy ezeket elkészítsem, pedig úgy szerettem volna egyszer kipróbálni, hogy milyen egy igazi bejglit készíteni. De a kacsasült természetesen rám vár. A halászlét most valaki más csinálja meg. De mindenféleképpen a vacsoráról szól a karácsonyunk, ami már nem miattunk van, hanem a gyerekek miatt. Nekik akarjuk átadni a hagyományokat. Érkezik majd a Jézuska is” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top