nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva Balin

Horváth Éva luxuskörülmények között él, meg is mutatta, hol

Bali egy igazi meseország.

A story.hu számolt be róla, hogy Horváth Éváéknak lejárt Balin az albérletük, így hamarosan hazatérnek Magyarországra. A család addig is élvezi Indonéziát. Az édesanya 24 óráig elérhető Instagram-történeteiben azt is megmutatta, hol élnek a hazaútig. „Ez a ház valami csoda. Régebben az volt jellemző Balira, hogy mindenki nagy telkeken építkezett, mindenhol minőségi alapanyagokat tettek be. Ez azóta megváltozott: négyszáz négyzetméteren felhúznak hat kicsi villát, amiből lesz húsz négyzetméter. De ez a ház tényleg valami csoda! Megmutatom a belsejét is, látni fogjátok, hogy minden nagyon minőségi, a parketta csodálatos” – mondta a videókban Éva. Kattints ide a fotókért!

A modell korábban arról is beszélt, hogy miért érzi sokkal szabadabbnak magát Balin. 

„Itt pár évtizeddel ezelőtt még félmeztelenül járkáltak a nők, senki sem néz ferde szemmel, ha meglát egy szoptató anyát. És ahogy ők, úgy én se csinálok problémát az ilyen helyzetekből. Úgy érzem, itt, Balin sokkal szabadabb az életünk ilyen szempontból. És mivel nem ítélkeznek körülöttünk az emberek az éttermekben, vagy bárhol, ahol meg szeretném etetni a gyerekem, ezért szívesebben mozdulunk ki otthonról. Amikor Budapesten élünk, inkább nem megyünk sehova etetési időben, mert nincs kedvünk kínos helyzetekbe kerülni. Nem az zavar, ha megbámulnak, hanem az, ha kellemetlen szituációba kényszerítenek” – nyilatkozta szintén a Story magazinnak a sztár. 

Horváth Éva

Horváth Éva (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top