Madagaszkárra vitte a törött lábú Marics Petit Valkusz Milán

nlc | 2023. Július 03.
Gipsz és lábtörés ide vagy oda, Marics Peti így sem marad ki semmi jóból. Erről zenésztársa gondoskodik, méghozzá nem akárhogyan.

Marics Petinek nem indult túl egyszerűen a nyara. A Budapest Parkban tartott koncertjük alatt olyan rosszul sikerült földet érnie egy ugrás után, hogy eltört a bokája. Az énekest tolószékkel vitték el a helyszínről, hogy aztán 20 perccel később már gipszelt, felpolcolt lábbal folytassa a koncertet.

Fotó: Instagram

Bár Peti ezzel meglehetősen kiszolgáltatott helyzetbe került, a Valmar duó másik tagja, Valkusz Milán mindent megtesz azért, hogy kollégáját és barátját a lehetőségekhez képest elszórakoztassa. Legutóbb épp a virtuális valóságba repítette őt, ahonnan Peti ki sem szeretett volna jönni – derül ki a 24 órás Instagram-sztoriból, amit Milán osztott meg.

Elhoztalak törött lábbal nyaralni, Maricsom. Vagy mi történik? Elvittem kajakozni a Maricsot, a nem tudom, hova. Madagaszkár mellé valahova” – kommentálta Milán az eseményeket, miközben Peti nyugodtan evezett tovább a virtuális folyón, gyönyörű környezetben.

„Óriási flessbe raktam” – írta a videóhoz, amely ide kattintva érhető el. Úgy tűnik, a dinamikus duót még egy kényszerpihenő sem tudja megállítani.

Exit mobile version