nlc.hu
Sztárok
Marics Peti arról, hogy társa az RTL-hez szerződött

„A barátnőnk sem ugyanaz” – elárulta a TV2-s Marics Peti, jó-e, hogy Valkusz Milán az RTL-hez szerződött

Míg Marics Peti egy ideje már a TV2 hírességcsapatát erősíti, ahol a hamarosan induló Zsákbamacska műsorvezetését bízták rá, addig ValMarbéli társa, Valkusz Milán X-Faktor mentor lett. Egy zenekar, de két tévécsatorna. Mit szól ehhez Marics Peti?

A ValMar zenekar két frontembere két különböző, ráadásul rivális tévécsatornánál helyezkedett el, így joggal merülhetett fel a rajongókban a kérdés, hogy nem vezethet-e ez szakításhoz a zenekarban. A jelek szerint kár volt aggódni, ugyanis a Bors megkereste a Zsákbamacskás Marics Petit, hogy mondja el, mit gondol erről, és az énekes kifejezetten megértőnek és támogatónak bizonyult.

Elmondása szerint egyáltalán nem jelent akadályt, hogy két különböző csatornánál vannak, hiszen a barátnőjük sem ugyanaz.

Valmar koncert

ValMar koncert az Arénában (fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

Nagyon szurkol Milánnak és nagyon büszke rá, és tudja, hogy az X-Faktorral kemény melóra vállalkozott, de egyáltalán nem félti őt.

Milán nagyon sok produceri folyamatnak a részese volt, amelyekből országos sláger lett, szóval biztos, hogy ért az ilyen feladatokhoz is. Arról nem is beszélve, hogy vele nagyon jó dolgozni, jó ötletei vannak, energikus a csávó.

Elmondta továbbá, hogy bár ők egy duó, ez nem jelenti azt, hogy a wc-re is kézen fogva járnak. Szerinte természetes, hogy az egyikük ilyen, a másikuk meg olyan lehetőségeket kap, és ezzel akkor is élni kell, ha ezeket a munkákat nem együtt csinálják. Ettől ez még a barátságukra egyáltalán nincs negatív hatással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top