nlc.hu
Sztárok

Verekedés miatt félbeszakadt a ValMar koncertje

Balhé tört ki a ValMar koncertjén, Marics Peti leállította a fellépést

A színpadról próbálták nyugalomra inteni a balhézókat.
Marics Péter (b) és Valkusz Milán a Valmar együttes koncertjén az EFOTT fesztivál elsõ napján a Velencei-tó melletti Sukorón 2023. július 12-én este.

A ValMar duó, azaz Marics Peti és Valkusz Milán félbeszakította a zalaegerszegi koncertjüket, mert a közönség soraiban verekedés tört ki.

Az esetről két videó terjed a TikTokon, ezeket a Bors szúrta ki. A felvételeken az látszik, hogy az egyik dal közepén Marics Petiék leállítják a zenét, mert észrevették a balhét, aztán a színpadról próbálják csitítgatni a verekedőket.

@valmar_fan70 Pt1. “Kis balhé” a Zalaegerszegi koncerten😵‍💫 @ValMar Official #valkuszmilan #maricspeti #zalaegerszeg #concert #valmar #fyp #foryoupage #neked ♬ eredeti hang - valmarduo

Nyugodjatok meg, ide bulizni jöttek kisgyerekek is

– mondta Marics Peti, akihez csatlakozott Valkusz Milán is azzal, hogy szórakozni mentek oda az emberek, a balhézók higgadjanak le.

@valmar_fan70 Válasz @Nikolasz Nagy részére pt2. a zalaegerszegi “balhéról”😳 @ValMar Official #maricspeti #valkuszmilan #zalaegerszeg #balhe #valmar #fyp #foryoupage #neked #pt2 #concert ♬ eredeti hang - valmarduo

Az énekesek végül megkérték a biztonsági őröket, hogy maradjanak ott még tíz percig, amíg le nem csitulnak a kedélyek, majd újrakezdték a félbehagyott zenéjük előadását.

(Kiemelt kép: MTI/Vasvári Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top