nlc.hu
Sztárok

Rosszul lett Valkusz Milán a színpadon

Marics Peti után most Valkusz Milán dőlt ki fellépés közben, le kellett jönnie a színpadról

Alig kezdődött el a ValMar-koncert, máris ott kellett hagynia a színpadot.

Csütörtök este a ValMar is színpadra lépett Székesfehérváron, a FEZEN Fesztiválon, ám néhány szám eléneklése után Valkusz Milán lesétált a színpadról – számolt be az Index. A történtek után Marics Peti egyedül folytatta tovább a koncertet, és elnézést kért, hogy “ilyen bakisan sikerült az este”.

Valkusz Milán

Marics Peti (b) és Valkusz Milán (j) a debreceni Campus Fesztivál nyitónapján, 2023. július 19-én – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Mint a portál írja, a  zenészek már a kezdés előtt kissé sebzetten érkeztek a fesztiválra, majd miután Valkusz Milán elhagyta a színpadot, azt közölték, hogy napszúrást kapott.

A ValMarra amúgy most nagyon rájár a rúd. Valkusz Milánt két héttel ezelőtt az EFOTT-on érte baleset fellépéskor: elcsúszott a magasított dobon és a térde csúnyán vérzett. Az eset előtt 3 héttel pedig Marics Peti a Budapest Parkban tartott koncertjükön eltörte a bokáját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top