Szoboszlai Dominik menedzsere: „Nem félek kimondani, hogy ő ezzel a szerződéssel világsztár lett”

nlc | 2023. Július 06.
Gyakorlatilag még meg sem száradt a tinta a szerződésén, de már most a tenyerén hordozza az új csapata.

Napok óta másról sem szólnak a hírek, minthogy Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz FC-hez igazolt. A focista ügynökével, Esterházy Mátyással és édesapjával utazott múlt héten a helyszínre, hogy megkössék a klubbal a szerződést, kedden azonban már sajtótájékoztatót tartottak Budapesten. Dominikot úgy kezelték, mint egy világsztárt, Esterházy pedig a Telexnek elmondta, biztos abban, hogy a fiatal középpályás rászolgál a címre.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Én nem is félek kimondani, hogy ő ezzel a szerződéssel világsztár lett, és a pályán mutatott teljesítményével rá fog erre a jelzőre szolgálni.

A Liverpool magángépet küldött Szoboszlaiért, az odafelé vezető úton pedig ők hárman nosztalgiáztak kicsit arról, mi mindenen mentek keresztül azóta, hogy ügynöke 14 évesen megismerte őt.

Kötetlenül dumáltunk. 14 éves korában, egy székesfehérvári lakótelepi lakásban ugyanilyen kötetlenül beszélgettünk arról, hogy szeretne a világ 10 legjobb klubjából valamelyikben focizni. Ez az álom ott volt előttünk szombaton, igazán széles vásznon. Alaposan átvizsgálták a klubnál az orvosok, nagyon hosszú volt, aztán aláírta azt a szerződést, ami nemcsak Magyarországon, hanem az egész világban nagy figyelmet váltott ki.

A középpályás egyedül költözik a szigetországba, barátnője, Gécsek Fanni egyelőre tanulmányai miatt nem tart vele.

Exit mobile version