20 éve mutatták be a Narancsvidéket, ennyit változtak a szereplők azóta

Debreceni Andrea | 2023. Július 31.
20 év hosszú idő, mégis olyan, mintha tegnap kezdődött volna A narancsvidék. Ha neked is a kedvenced volt a széria, nézd meg, hogyan festenek most a szereplők!

Van abban valami vonzó, ha az ember bepillanthat az igazán gazdagok életének kulisszái mögé. Valószínűleg ez vitte sikerre A narancsvidéket is, a millennium környékének meghatározó sorozatán egy egész generáció nőtt fel. Szinte olyan, mintha tegnap lett volna, hogy a kaliforniai Rózsadomb lakóit megismertük, pedig már 20 éve lesz szeptemberben, hogy az első rész adásba került.

A négy főszereplő a húszas évei elejét taposta akkoriban, azóta viszont már szinte mindannyian családos emberek, és rengeteget változtak külsőre is. Bár a pályán maradtak, igazából egyikük sem tudott olyan karriert csinálni – egyelőre –, ami miatt gyakran emlegetnénk őket. Az azonban biztos, hogy a sorozatot imádtuk, még annak ellenére is, hogy kaszát kapott, emiatt kurtán-furcsán ért véget.

Mischa Barton

Mischa Barton volt a csapat legfiatalabb tagja, 17 évesen kapta meg Marissa Cooper szerepét. A színésznő a harmadik évad végével távozott a sorozatból, azóta is leginkább függőségei és mentális problémái miatt hallani róla. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Bruce Glikas)

Ben McKenzie

Ben McKenzie volt a sorozat ügyeletes szépfiújának, Ryan Atwoodnak a megformálója. A színész 2014-2019 között a Gotham című sorozatban játszott főszerepet, azóta viszont inkább apaszerepben bizonyít, feleségét, Morena Baccarint a forgatáson ismerte meg. Három gyereket nevelnek. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin)

Adam Brody

Adam Brody, mint a kissé flúgos, de aranyszívű gazdag fiú, Seth Cohen tűnt fel a sorozatban. Bár sok mindenben játszott, főleg csak mellékszerepekben bizonyított, cserébe a magánélete hamar sínre került. Leighton Meesterrel 2014 óta házasok, két gyereket nevelnek. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Rodin Eckenroth)

Rachel Bilson

Rachel Bilsont Summer Roberts bőrébe bújva ismertük meg. A szép színésznő 2011-ben saját sorozatot kapott, ez volt a Szívek doktora, ám a 2015-ös befejezés óta nem sok mindenben játszott. Hayden Christensennel a Hipervándor forgatásán jöttek össze, és bár 2017-ben szakítottak, kislányukat közösen nevelik. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Paras Griffin)

Autumn Reeser

Miután Mischa Bartont kiírták, megdőlt a széria nő-férfi dinamikája, így Autumn Reeser lépett a helyébe, mint Taylor Townsend. A színésznő friss energiát hozott a sorozatba, de azt a negyedik évaddal mégis levették a képernyőről. Reeser 2014-ben vált el a férjétől, közös felügyelettel nevelik két fiukat. Szinte folyamatosan forgat egyébként, de ő sem futott be nagyívű karriert. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Michael Tullberg)

Peter Gallagher

A családfőt, Sandy Cohent Peter Gallagher alakította. A színész pályafutása hosszú múltra tekint vissza, és 67 éves kora mellett is aktívan dolgozik. Feleségével, Paulával 40 éve házasok. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Roy Rochlin)

Kelly Rowan

Kelly Rowan, mint Kirsten Cohen volt állandó szereplője a sorozatnak. A színésznő azóta alig játszott valamiben, és magánéletéről sem sokat tudni, 2008-ban, 42 évesen adott életet kislányának. (Fotó: Profimedia, Getty Images/Joshua Blanchard)

Melinda Clarke

Ne feledkezzünk meg a Julie Coopert alakító Melinda Clarke-ról sem. Az 54 éves színésznő több sikersorozat mellékszerepében is feltűnt, többek között a Nikitában vagy a CSI: A helyszínelőkben. Egy lánya van, előző férjétől 2005-ben vált el. 2015-ben házasodott újra. (Fotó: Profimedia, Getty Images/FOX)

Exit mobile version