Őket tartják minden idők legrosszabb színészeinek

nlc | 2023. Augusztus 03.
Sem a színészi alakításuk, sem a szerepválasztásai nem győzték meg a közönséget, pedig már hosszú évek óta a szakmában vannak.

Ha az ember a neten rákeres minden idők legrosszabb színészeire, akkor egészen sok találatot fog kapni. Bár a listák általában szubjektívek, alapvetően elmondható, hogy az alábbi sztárok azért szinte kivétel nélkül toplistások ezekben az összeállításokban, maximum csak a helyezésük változik időnként. De egy biztos, színészi kvalitásaikat a nézők nem tartják túl sokra. Hogy tényleg tehetségtelenek-e, azt nem a mi tisztünk megítélni, de az biztos, hogy a felsorolásban olyan híresség is szerepel, akinek Oscar-díj lapul a zsebében. Mutatjuk őket!

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt karrierje ígéretesen kezdődött, mégis sokadrangú sorozatokban végezte. Ez az oka annak, hogy ezeken a listákon kivétel nélkül szerepel. (Fotó: Getty Images/Gregg DeGuire)

Tommy Wiseau

Tommy Wiseau neve nem ismerős? Valószínűleg azért, mert az egyik legtehetségtelenebb színésznek tartják. (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Katherine Heigl

Katherine Heigl színésznői teljesítménye annyira alacsonynak ítéltetett, hogy az ő neve is rendszeresen felbukkan ezekben a gyűjtésekben. (Fotó: Getty Images/Gotham)

Taylor Lautner

Taylor Lautner a 6. helyen végzett az IMDb 100 legrosszabb színészeinek listáján. Még az sem tudott rajta segíteni, hogy kipattintotta magát az Alkonyat kedvéért. (Fotó: Getty Images/Jamie McCarthy)

Megan Fox

Megan Fox alakítását már a Transformers idején is harmatgyengének találták és azóta sem tudta meggyőzni a közönséget az ellenkezőjéről. (Fotó: Getty Images/Alberto Tamargo)

Jaden Smith

A nepobébi jelenség egyik nagy áldozata Jaden Smith, aki a kritikusok szerint nem igazán tudott még jó filmet összehozni. (Fotó: Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis)

Gwyneth Paltrow

Oscar-díj ide vagy oda, Gwyneth Paltrow népszerűsége sosem volt a topon, sőt. Színész felmenői ellenére is sokan úgy gondolják, nincsen helye a szakmában. (Fotó: Getty Images/Michael Kovac)

Josh Hartnett

A Rotten Tomatoes és az IMDb kritikusai elég kemények Josh Hartnett-tel szemben, aki, bár kasszasikerekben szerepelt, mégis a futottak még kategóriában végezte. (Fotó: Getty Images/Jeff Spicer)

Ruby Rose

Ruby Rose sok mindenben feltűnt az évek során, de mégsem sikerült nagyot robbantania. Valószínűleg ez összecseng azzal, hogy az alakításait nem tartják sokra. (Fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio)

David Hasselhoff

Azt gondoljuk, David Hasselhoff jelenléte nem kíván különösebb indoklást. (Fotó: Getty Images/BSR Agency)

via

Exit mobile version