nlc.hu
Sztárok

Egyidős férfi színészek Hollywoodban

Hihetetlen, hogy ezek a férfi színészek egykorúak!

A színésznők rendszeresen címlapra kerülnek azzal, hogy milyen jól néznek ki a koruk ellenére, de mi van a férfi színészekkel?

A színésznők esetében imádjuk boncolgatni a korukat, és ámuldozni vagy épp hüledezni azon, hogy milyen jól/rosszul néznek ki a korukhoz képest. Gondoljunk csak Nicole Kidmanre, aki jelenleg 54 éves, de úgy néz ki, mintha 30 sem lenne, igaz, már lassan csak nyomokban tartalmazza régi önmagát, és nehezen mozog az arca a sok botoxtól, ám ezt nem rójuk fel neki, mert abból él, hogy jól kell kinéznie.

Nicole Kidman akkor és most

Nicole Kidman 1989-ben és most (Kép: Getty Images)

Van azért olyan pozitív példa is, aki nem plasztikával tartja fiatalon az arcát: Halle Berry például 55 évesen nem néz ki csitrinek, hanem gyönyörűen viseli a saját korát és épp ettől fiatalabbnak tűnik. Ő az a színésznő egyébként, aki nyíltan ellene van a plasztikai műtéteknek, amit egy interjú során azzal indokolt, hogy „Be kell fejezni azt, hogy úgy akarunk kinézni, mint egy évtizeddel ezelőtt. Engedjük el, ami volt, és öleljük magunkhoz a mostani külsőnket. Persze ezt mondani könnyebb, mint megtenni, de ez az én célom.” Szerencsére több színésznő is Halle Berry álláspontján van, és sosem plasztikáztatták az arcukat, köztük a 60 éves Sharon Stone vagy épp az 59 évesen is gyönyörű Emma Thompson.

Halle Berry Emma Thompson Sharon Stone

Halle Berry, Emma Thompson és Sharon Stone nem hajlandó plasztikáztatni (Kép: Getty Images)

A nők az örök fiatalságot keresik, főleg Hollywoodban, és ennek érdekében meg is tesznek általában mindent, vagy sebész segítségével, vagy az egészséges életmódra, sok mozgásra és kozmetikumokra hagyatkozva. Felesleges is hozzájuk hasonlítani magunkat, hiszen nincs sem annyi időnk, sem pedig annyi pénzünk, hogy az életmódjukat (és plasztikai sebészüket) leutánozzuk. De nem is kell nekünk úgy kinézni, mint Nicole Kidmannek vagy Halle Berry-nek, hacsak nem az adja a megélhetésünket, hogy mások rajongjanak értünk a filmvásznon.

De mi újság a férfiakkal? Olyan sok szó esik a színésznők külsejéről, hogy azt gondolnánk, a férfiak nem is öregszenek ebben a szakmában, vagy ha mégis, akkor tuti csak jól állhat egy férfinak a kor. A helyzet azonban az, hogy őket sem kerüli el az idő, és bizony meglátszik rajtuk is az évek múlása. Az már más kérdés, hogy milyen mértékben.

A következő galériában olyan férfi színészeket sikerült összeraknunk, akikről nem is gondolnánk első ránézésre, hogy egyidősek:

Chris Hemsworth és Adam Driver
Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top