nlc.hu
Sztárok

Színésznők a plasztika ellen

6 színésznő, aki elutasítja a plasztikai műtéteket

A színésznők között a plasztikai műtétek elfogadottnak számítanak, de azért felnézünk azokra a világsztárokra, akik sosem műttették meg magukat.

A hollywoodi színésznők – meg a férfi színészek – körében a plasztikai műtét egyáltalán nem ritkaság. A kis javításoktól a nagy, akár egész karaktert megváltoztató műtétekig láttunk már mindent a világhírű színésznőknél, és persze örömmel csámcsogunk is általában rajta, ha látványosan megfiatalodik egy híresség vagy más formát kap az orra, esetleg jól megnő a melle. De kis pletykálkodáson túl már nem igazán üti meg az ingerküszöbünket az, ha egy színésznőnél felfedezzük a plasztikai sebészet nyomait. Épp ezért nagyra tartjuk azokat a hírességeket, akik nemet mondtak a szépészeti beavatkozásokra és elfogadták az idő múlását. A következő színésznők elutasították az olykor veszélyes plasztikai műtéteket.

Isabella Rossellini

Isabella Rosellini 1988-ban és 2022-ben

Isabella Rosellini 1988-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images)

Isabella Rosselini egy interjúban azt mondta, hogy soha nem engedné, hogy bármilyen szépészeti beavatkozást végezzenek rajta. A fiatalság receptje a színésznő szerint: egészséges táplálkozás és egy jó arckrém.

Brooke Shields

Brooke Shields 1983-ban és 2022-ben

Brooke Shields 1983-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images)

Brooke Shields elismerte, hogy egyszer kipróbálta a botoxot, de egyáltalán nem tetszett neki az eredmény. Ezen túl pedig nem akar semmilyen plasztikai műtétet, főleg nem az arcán, mert attól fél, hogy még a végén Jokert csinálnának belőle.

Salma Hayek

Salma Hayek 1995-ben és 2022-ben

Salma Hayek 1995-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images)

Salma Hayek szerint minden nőnek joga van ahhoz, hogy kés alá feküdjön, de ő maga nem igazán rajong a plasztikai beavatkozásokért, és megvan a véleménye a műtétek eredményéről: „Nem feltétlenül lesz szép az eredmény. Lehet, hogy nem ráncos az arc, de nem is lesz szép.” A színésznő még hozzátette, hogy soha nem fordulna ehhez a megoldáshoz és nem is csináltatott meg semmit az arcán eddig sem.

Jodie Foster

Jody Foster

Jody Foster 1989-ben és 2021-ben (Kép: Getty Images)

Jodie Foster nem fél a ráncoktól és határozottan elutasítja a plasztikai műtéteket. A színésznő szerint a mai társadalmi elvárások belekényszerítik a nőket abba, hogy a divat normáihoz mérten alakítsák át saját magukat, ebből pedig inkább nem kér.

Kate Winslet

Kate Winslet

Kate Winslet 1998-ban és 2021-ben (Kép: Getty Images)

Kate Winslet már 2011-ben is nyíltan beszélt arról, mennyire ellenzi a plasztikai műtéteket, sőt, aktivistaként igyekszik kiállni a természetes öregedés mellett. „Soha nem fogom beadni a derekam a plasztikának. Szembemegy az értékrendemmel, mindennel, amit a szüleimtől tanultam és amit gondolok a természetes szépségről.”

Andie MacDowell

Andy McDowell

Andy McDowell 1993-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images)

Andie MacDowell szerint megvannak a maga hibái, de soha nem ment ezek miatt plasztikai sebészhez és nem is akar a jövőben sem igénybe venni szépészeti beavatkozásokat. Ahogy mondta: „Soha nem volt plasztikai műtétem. Az arcom az enyém, és egyáltalán nem látom azt rajta, hogy szüksége lenne bármilyen beavatkozásra. Egészen rendben vagyok azzal, amilyen vagyok most.” A színésznő még hozzátette, hogy persze törődik a bőrével, és egészséges életmódot folytat, ezzel tesz a természetes szépségért.

Kiemelt kép: Getty Images; Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top