nlc.hu
Trend

Courteney Cox őszintén beszélt a plasztikai beavatkozásairól

Courteney Cox: nem vettem észre, hogy furcsán néz ki az arcom az injekciók miatt

Courteney Cox bevallotta, hogy olyan szépészeti beavatkozásokon esett át, amelyeket ma már nem vállalna be.

Courteney Cox sosem tagadta, hogy plasztikáztatott, sőt azt is elismerte, hogy egy-egy botoxkezelése nem sikerült túl jól. A Jóbarátok sztárja most bevallotta, hogy miközben a fiatalságot hajszolta, nem vett észre, hogy eltorzult az arca a szépészeti beavatkozások miatt.

Az 57 éves színésznő a Sunday Times Style-nak adott interjút új műsora kapcsán, és megkérdezték tőle azt is, hogyan viseli az öregedést.

Nehéz ezt hallani vagy kimondani. Nem tudom elhinni. Semmi baj nincs azzal, hogy 60 éves vagyok, csak nem tudom elhinni. Olyan gyorsan telik az idő”

– mondta Courteney Cox.

Courteney Cox

Courteney Cox 2020 január 22-én Los Angelesben egy filmbemutatón (Fotó: Jean Baptiste Lacroix / Getty Images via AFP)

Aztán rátért a plasztikai műtéteire:

Volt egy időszak, amikor nem tetszett, hogy változok és öregebbnek látszom. Ezért évekig próbáltam a fiatalságot kergetni. Közben viszont nem vettem észre, hogy a francba, nagyon furcsán nézek ki az injekciók miatt, és olyan dolgokat csinálok az arcommal, amiket most soha nem tennék meg.

A Jóbarátok szereplőin persze nem egyformán fogott az idő, ebben a cikkben megmutattuk, melyik színész mennyit változott az elmúlt években. 

A hollywoodi sztárok körében egyáltalán nem meglepő, hogy plasztikai műtétek segítségével próbálnak fiatalosak maradni, de csak kevesen ismerik el a beavatkozásokat. Jane Fonda szintén nem titkolta, hogy többször kés alá feküdt, de megbánta, hogy megváltoztatta a külsejét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top