Sztárok

Nem akar több botoxot a színésznő

Courteney Cox úgy döntött, nem rejti el a ráncait a világ elől. A 44 éves színésznő, akit a Jóbarátok című sorozat tett világhírűvé, hallani sem akar a botoxról.

Courteney megesküdött, hogy soha többé nem akarja kezeltetni a ráncait botoxinjekcióval. „Színésznő vagyok, az arcommal dolgozom, és muszáj használnom a mimikai izmaimat” – magyarázta meg döntését a színésznő.

„Igen, használtam botoxot, de ki nem állhattam. A kezelések alatt szörnyen éreztem magam.” Éppen ezért határozott úgy, hogy a hollywoodi trenddel ellentétben vállalja a mélyülő szarkalábakat és barázdákat.

„A férjem nincs az öregedés ellen. Szépnek találja. Éppen ezért a különböző szépségműtétek nem jelentenek létkérdést számomra.”

Hogy a színésznő ezzel a magatartással új hollywoodi trendet teremt, vagy csak egyedül járja a maga útját, míg mások mindent elkövetnek az örök fiatalság látszatáért, előbb-utóbb ki fog derülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top