nlc.hu
Sztárok

Így öregedtek meg a szexszimbólumaink

89 évesen is gyönyörűen fest Brigitte Bardot – És nem ő az egyetlen

Az idő múlása a hírességeket sem kíméli, de annyit azért megállapíthatunk, hogy a több ránc ellenére is gyönyörűek a következő idős sztárok.

Amikor belenézünk a tükörbe, és felfedezünk magunkon egy-egy újabb szarkalábat, néhány ráncot az ajkaink körül vagy éppen a szemünk sarkában, néha mélyeket kell lélegeznünk, hogy barátkozzunk az évek múlásával. Mindannyian sokszor éljük át a felismerést, hogy bizony, meglátszik rajtunk a korunk. Ezen pedig nem sokat segít az Instagram, a TikTok, a plakátok és a média gyakran álságos, tökéletesnek álcázott világa. 

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot a Viva Maria! forgatásán (Fotó: Getty Images/Sunset Boulevard)

Ezeken a felületeken szinte mindenki makulátlan, az évek nem léteznek, az emberek, sőt a sztárok sem öregszenek.

Ha nincsen pénzünk vagy bátorságunk, hogy plasztikai sebészek beavatkozásaira vállalkozzunk, vagy egyszerűen csak szeretnénk megbarátkozni az idő múlásával, akkor nincsen könnyű dolgunk. Éppen ezért annyira üdítő és megható érzés olyan képsorokat látni, mint amilyeneket az egyik TikTok-felhasználó gyűjtött össze. 

Bizony, az életkor nem szégyen, az évek pedig nem csak ránk, hanem a legnagyobb hírességekre is hatnak! Sophia Loren, Jane Fonda és Brigitte Bardot is merőben másképp néz ki most, mint fénykorában. Ez azonban cseppet sem jelenti azt, hogy ne lennének most is szépek!  Itt az ideje a szépség minden formáját a maga korában és módján kezelnünk. Beleértve saját magunkét is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top