Kiszavazták Harry és Meghan filmjét a díjátadón

nlc | 2023. Augusztus 19.
Nem kértek a brit nézők azokból a produkciókból, amikben Harry és a neje szerepelt. Cserében díjat kapott az őket kritizáló riporter.

A National Television Awards szavazásán a nézők két körben mondhatnak véleményt. Az első körben egy hosszabb listát állítanak össze a szavazatok alapján, majd ebből következik egy szűkebb mezőny, amiből aztán kikerül a győztes.

A The Sun beszámolója szerint Harry és Meghan hat részes Netflix-dokumentumsorozata a bővített listába sem került be. Míg az a 95 peres interjú, amit a herceg Tom Bradby riporternek adott, bejutott ugyan az elsőkörös listára, de a szűkítettbe már nem szavazták be.

A britek nemcsak ezzel formáltak véleményt, hanem azzal is, hogy beválogatták a legjobbak közé annak a Piers Morgannek az Uncensored nevű műsorát, amelyben végtelenül keményen és kritikusan fogalmaz a sussexi párral kapcsolatban.

(fotó: Jacob King/PA Images via Getty Images)

Legutóbb Kelly Osbourne kelt ki magából Harry és a neje kapcsán. Az énekesnő a Queen of Gaslighting podcast vendége volt, ebben  így fogalmazott a hercegről: „Ő egy nyafogó, nyávogó, panaszkodó, anyámasszony katonája. »Én vagyok az egyetlen, akinek valaha mentális problémái voltak. Az életem olyan nehéz«. Az élet mindenkinek nehéz Harry! Egy átkozott ország hercege voltál, aki kib*szott nácinak öltözött, és most pápaként próbálsz visszatérni. Cseszd meg.”

Tizenkét epizód után a Spotify podcast részlege is megvált Meghan Markle-től. A hivatalos verzió szerint közös megegyezéssel döntöttek úgy, hogy nem folytatják tovább a közös munkát. A Wall Street Journal lapnak azonban nyilatkozott néhány Spotify-alkalmazott, akik azt mondták, hogy Harry és Meghan nem teljesítette az előírt adásszámot, ami ahhoz szükséges, hogy megkapják a szerződésben megállapított díjat. Bill Simmons, a Spotify podcast-innovációért és monetizációért felelős vezetője júniusban úgy nyilatkozott saját podcast adásában, hogy Harry és Meghan „ki…tt szélhámosok”. 

Exit mobile version