Tisztasággyűrűt viselő Disney-üdvöskéből lett világsztár Joe Jonas

nlc | 2023. Szeptember 13.
Joe Jonas még gyerek volt, amikor berobbant a köztudatba. Fotóit nézve szinte évről évre nyomon követhető, hogyan lett belőle világsztár.

Emlékszel még, amikor feltűnt a Disney Channelen a cuki testvértrióból álló Jonas Brothers? Kisfiús sármjukkal minden tinilány instant kedvencévé váltak. Igen, tudjuk, hogy neked is, még akkor is, ha 13 évesen minden erőddel tagadtad a tényt. Mindenkinek megvolt a kedvenc Jonas fivére. És bár indokolatlanul sok volt a Nicket favorizáló rajongó, Joe táborát is meglehetősen sokan erősítették. (Szegény Kevin kimaradt a szórásból.) A srácok édesapja lelkipásztor, így végül is az ő hatására lépték meg a döntést, miszerint tisztasággyűrűt fognak hordani. Azaz: fogadalmat tettek isten és a nyilvánosság előtt, hogy a házasságig nem szexelnek.

Ugyan a fiúk ujjáról végül idő előtt lekerült az ékszer, azért a mai napig igazi wife guyokként élnek a köztudatban. Mindhárman szerető férjek és apák, akik visszatérésükkor az első, Sucker című klipjükben a feleségeiket szerepeltették. Ezért is olyan döbbenetes, hogy Joe Jonasnál most megtört ez az idilli kép. Ő és a felesége, Sophie Turner négy év házasság után válnak. Ennek kapcsán eszünkbe jutott megnézni, miképp változott Joe Jonas az évek során – az alábbi galériában csekkolhatod.

Joe Jonas 2006 nlc

Joe 2006-ban nem véletlenül tűnik ennyire kisfiúnak: még csak 17 éves volt. (Fotó: Scott Gries/Getty Images)

Joe Jonas 2007 nlc

2017-ben már az védjegyévé vált vasalt hajával mutatkozott a testvérei társaságában. (Fotó: Barry King/WireImage)

Joe Jonas 2008 nlc

2008-ban véglegesen beírta magát a popkultúrába, amikor szerepelt a Camp Rock című Disney-filmben a testvéreivel és Demi Lovatóval. (Fotó: Profimedia)

Joe Jonas 2010 nlc

2010-ben érkezett ennek a folytatása, Joe ekkorra már szupersztárnak számított. (Fotó: Profimedia)

Joe Jonas 2013 nlc

Nem tudjuk, miért kell minden férfinek átmennie egy béna bajuszos korszakon, de Joe-t ez 24 évesen, 2013-ban érte el. (Fotó: Paul Archuleta/FilmMagic)

Joe Jonas 2015 nlc

Miután a Jonas Brothers 2013-ban feloszlott, Joe megalapította a saját bandáját. A DNCE 2015-ben már uralta a slágerlistákat. (Fotó: Mark Davis/DCNYRE2016/Getty Images for dcp)

Joe Jonas 2016 nlc

Joe 2016-ban ismerkedett meg Sophie Turnerrel, ez az első közös paparazzifotó a párosról. (Fotó: Robert Kamau/GC Images)

Joe Jonas 2019 nlc

2019-ben hatalmas robbanással újra összeállt a Jonas Brothers. Ez az év volt Sophie és Joe esküvőjének ideje is. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images for iHeartMedia)

Joe Jonas 2021 nlc

A Jonas Brothers, azaz Nick, Joe és Kevin a 2021-es Billboard Music Awardson. (Fotó: Rich Fury/Getty Images for dcp)

joe jonas 2022

Joe stílusa rengeteget fejlődött az évek során. Ha minket kérdezel, Sophie keze is benne lehetett abban, hogy a férje 2022-re ennyire cool lett... (Fotó: Paul Morigi/Getty Images)

Joe Jonas 2023

Döbbenetes a pár válásának híre, amikor Sophie Turner idén augusztus 14-én még ilyen fotót posztolt magukról. (Fotó: Instagram/@sophiet)

Exit mobile version