20 éve ért véget a Buffy, a vámpírok réme, így néznek ki most a szereplők

Debreceni Andrea | 2023. Szeptember 14.
Te is a sorozatból tanultad meg, hogy vámpírt ezüstkaróval a szívében lehet elintézni? Akkor biztos, hogy ugyanúgy rajongtál érte, mint mi.

A Buffy, a vámpírok rémét 1997-ben kezdték sugározni, a sorozat pedig egészen 2003-ig futott. Bár azt illetően, hogy hogyan ért véget, megoszlanak a rajongók véleményei (egyesek szerint így volt tökéletes, mások Spike halálát azóta sem tudták feldolgozni), alapvetően a millenniálok meghatározó szériája volt, akárcsak A Narancsvidék, tele akcióval, szerelemmel és szexi vámpírokkal, akiknek még Buffy sem mindig tudott ellenállni… Itt még szó sem volt csillogó vérszívókról, a maszkmesterek ennél sokkal kreatívabban oldották meg az éjszaka teremtményeinek ábrázolását.

Az utolsó epizód óta eltelt 20 évben a szereplők határozottan sokat változtak, a következő galériában megnézheted, mennyire!

Sarah Michelle Gellar akkor és most

A címszereplőt alakító Sarah Michelle Gellar ugyanolyan gyönyörű, mint akkor volt. 2002 óta Freddie Prinze Jr. felesége, két gyerekük született. A színésznőt manapság leginkább influenszerként lehet aposztrofálni. (Fotó: Getty Images)

David Boreanaz akkor és most

Kétségkívül David Boreanaz futotta be a legnagyobb karriert. Az Angelt alakító sztár saját spin-off sorozatot kapott már a Buffy mellett is, a Dr. Csont sztárjaként pedig brillírozott. (Fotó: Getty Images)

Alyson Hannigan akkor és most

A Willow-t alakító Alyson Hannigan az Amerikai pitében és az Így jártam anyátokkalban is feltűnt, egyébként pedig ő is kétgyerekes anyuka, Alexis Denisoff-fal, aki nem mellesleg a Buffyban is szerepelt, 2003 óta házasok. (Fotó: Getty Images)

James Marsters akkor és most

Spike ősellenségből lett Buffy szerelme, James Marsters pedig bár sok mindenben feltűnt, sose tudta levetkőzni igazán a karakter skatulyáját. A 61 éves színész két váláson van már túl, egy 27 éves fia van, aki zenei pályán mozog. (Fotó: Getty Images)

Nicholas Brendon akkor és most

Nicholas Brendon Xandert alakította, és ezt sosem tudta túlszárnyalni, pedig rengeteg mellékszerepben láthattuk az elmúlt két évtizedben. A színészről leginkább botrányai, és nem alakításai miatt hallani manapság. (Fotó: Getty Images)

Seth Green akkor és most

Seth Greenre mintha rászabták volna Oz figuráját, a színész remekül hozta a különc gimist. Green a kamera túloldalán is kipróbálta magát az évek során, mindig a tűzközelben volt. 2010-ben vette el Clare Grantet, gyermekük azonban nem született. (Fotó: Getty Images)

Anthony Head akkor és most

Anthony Head, azaz Giles volt a sorozat könyvtárosa és bizonyos szempontból a szereplők tiszteletbeli apja is. A 69 éves színész mögött nagyon szép karrier áll, Sarah Fischerrel pedig 1984 óta alkotnak egy párt, két felnőtt lányuk van. (Fotó: Getty Images)

Exit mobile version