DWTS: Máris féltik a táncpartnerét Eszenyi Enikőtől

F.C. | 2023. Szeptember 14.
A színésznő szereplése megosztja az embereket.

Mint arról beszámoltunk, Eszenyi Enikő is parkettre lép a Dancing with the Stars 4. évadában, ám – mint a BEST magazin írja – a kommentelők azonban vegyesen fogadták a bejelentést. Mindenesetre ő örül, hogy részt vehet a műsorban, már csak azért is, mert kisgyerekként arról álmodozott, hogy balerina lesz. A táncpartnere az a Hegyes Berci lesz, aki az első évadban Gelencsér Tímea táncpartnereként, míg a harmadik évadban Csobot Adél párjaként győzedelmeskedett.

A Vígszínház egykori igazgatója – aki botrányos körülmények között távozott a teátrumból – mostanáig kerülte a nyilvánosságot. Ennek tudható be, hogy a műsorban való szereplése megosztja az embereket – jegyzi meg a BEST magazin

Eszenyi Enikő és táncpartnere, Hegyes Berci – Fotó: Sajtószoba

A kommentelők szerint a műsorban a nézők szimpátiája is fontos, így érdekes módon sokan Hegyes Bercit féltik Eszenyi miatt, nehogy ő igya majd meg a levét a színésznő, rendező vegyes megítélésének. „Szegény Berci, így elsők közt fog kiesni”, Az az érzésem, így Berci nem sokáig fog jutni. Olyasmi lehet majd, mint Andrei és Rubint Réka esetében legutóbb” – olvasható a hozzászólások között.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Exit mobile version