nlc.hu
Sztárok

Ilyen viszonyban van most Stohl András és Eszenyi Enikő

Stohl András és Eszenyi Enikő között nem véletlenül fagyos a hangulat a Dancing with the Starsban

Nem felhőtlen a viszonyuk, most mégis kénytelenek meglenni egymás mellett a táncos műsorban.

Érdekes helyzet állt elő a Dancing with the Stars idei, 4. évadában azzal, hogy Eszenyi Enikő is szerepel benne. Stohl Andrással, a műsor egyik házigazdájával ugyanis egészen szövevényes a kapcsolata – írja a BEST magazin.

Stohl András és Eszenyi Enikő

Tűzszünetet kötött Stohl András és Eszenyi Enikő a DWTS idejére? – Fotó: Sajtószoba

A két színész még a Vígszínházban dolgozott együtt, mindketten elismerően nyilatkoztak egymás munkájáról. Eszenyinek színházigazgatóként viszont fájt, hogy Stohl idővel elhagyta a teátrumot. 2020-ban, amikor egymás után szólaltak fel a színészek Eszenyivel szemben, a közös nyilatkozatukat Eszenyi ellen Stohl is aláírta. Amikor pedig Eszenyi botrányos körülmények között elhagyta a színházat, Stohl így reagált: „Azt gondolom, hogy Eszenyi Enikő lemondása a jelenlegi helyzetben az egyetlen járható út volt. (…) Eszenyi  Enikő a közelmúltban megjegyzést tett a büntetett előéletemre, ami miatt, úgy érzem, hitelesen adhatok neki tanácsot: én elkövettem egy bűnt, amit elismertem, amiért bocsánatot kértem, és amiért a megérdemelt büntetésemet letöltöttem, és vállaltam érte a felelősséget. Barátilag csak ezt tudom ajánlani Eszenyi Enikőnek is.”

A színésznő mostanáig nyilvánosan nem kért bocsánatot. Sejthető, hogy a két művész között a korábban történtek miatt továbbra is nézeteltérés van. Több kommentelő szerint látható is az, hogy Stohl kissé hűvösen viselkedik a műsorban Eszenyivel. 

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top