nlc.hu
Sztárok

Stohl András káromkodása a DWTS-ban

Élő adásban káromkodott Stohl András – videó

Túl őszinte volt a műsorvezető reakciója.
Stohl András,

Marics Peti Stana Alexandra oldalán lépett parkettre szombat este a Dancing with the Stars 4. első adásában. A produkciójuk előtt a ValMar énekesének bokájáról érdeklődött Stohl András. Marics mindenkit megnyugtatott, hogy már körülbelül 50 százalékos. Ezután azonban egy váratlan kijelentést tett, amire a műsorvezető magáról megfeledkezve reagált.

“Jól van egyébként viccen kívül. És most el szeretném kapni a Nóri grabancát, de nem olyan értelemben. Hanem egy kicsit a ponttáblán olyan pontokat szeretnék kifacsarni belőle, amiket ma még nem láttunk, és akkor meglátjuk, mennyire fog menni” – mondta az énekes, mire Stohl: “Azt a ku… vagy a mindenit!

Hogyan mondod?!” – kérdezett rá nagy mosollyal Marics, hogy káromkodáson kapta élő adásban a műsorvezetőt.

Maricsék amúgy összesen 23 pontot kaptak a zsűritől a jive-táncukra, hiába történt a produkciójuk előtti üzengetés, nem tudta meglágyítani az énekes Ördög Nóra szívét. Az extáncos műsorvezető 10 pont helyett csupán 8 pontra értékelte az előadást.

Az első adás után egyébként Simon Kornéléknak kellett távozniuk, a színészt valósággal sokkolta a döntés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top