nlc.hu
Sztárok

Lecserélődhet a Dancing with the Stars műsorvezető-párosa

Új műsorvezetőket kaphat a Dancing with the Stars, már javában zajlik a válogató

A tavalyi zsűricsere után most műsorvezető-csere jöhet a táncos vetélkedőben.

Nagy erőkkel zajlik jelenleg egy műsorvezető-válogatás a TV2-ben, frissíteni és fiatalítani szeretné a csapatát a csatorna – tudta meg a Blikk. A bulvárlap értesülése szerint a castingnak az is a célja, hogy vezető arcokat is lecseréljenek egy-egy formátumban, ez pedig érintheti a Dancing with the Stars műsorvezetőit, azaz Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András párosát.

DWTS

A DWTS új évadában lehet, hogy már nem Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András köszönti majd a nézőket – Fotó: Sajtószoba

Mivel a zsűri friss, ráadásul jól is működtek, így azon a csapaton talán nem érdemes változtatni, de a műsorvezetők, például Stohl András cseréje elképzelhető. Nem azért, mert elégedetlenek vele, hanem mert nem akarják agyonhasználni. (…) Ráadásul a TV2 arra is jobban szeretne figyelni, hogy a kiemelt sztárjaik „ne folyjanak a csapból is”, a válogató emiatt is szerveződött” – árulta el a Blikk informátora. 

A TV2-nél azzal magyarázták a jelenlegi castingot, hogy mivel az elmúlt időszakban több új formátumot is bejelentett a csatorna, ezekhez keresnek műsorvezetőket, zsűritagokat és közreműködőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top