nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő alázatosan készül a Dancing with the Stars-ra

Eszenyi Enikő a DWTS-ről: „Számomra fontos dolog, hogy erőt adjak a kortársaimnak”

Mindig is balerina szeretett volna lenni.

Október 14-én indul a Dancing with the Stars negyedik évada. Ahogy az nlc is megírta korábban, idén Hegyes Berci oldalán mutatja meg tánctudását Eszenyi Enikő

Eszenyi Enikő

Fotó: Trenka Attila

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő a Borsnak elárulta, egy pillanatig sem gondolkodott azon, elvállalja-e a felkérést, hiszen mindig is nagyon szeretett táncolni.

Én mindig is balerina szerettem volna lenni, de Csengerben. ahol születtem, nem volt lehetőségem táncolni tanulni, és ez egy remek alkalom arra, hogy fejlődhessek. Az pedig külön öröm számomra, hogy Hegyes Bercitől, egy ilyen fiatal tehetségtől tanulhatok. Ez nagyon inspiráló! Lelkesen és alázatosan követem Berci tanításait, hiszen ezeket a versenytáncokat még nem tanultam – fogalmazott a színész-rendezőnő a lapnak. – Én vagyok a műsor történetének a legidősebb szereplője, számomra fontos dolog, hogy erőt adjak a kortársaimnak, férfiaknak és nőknek egyaránt, ugyanis van bennünk energia és életerő! Én mindenesetre a következő időszakot lázasan végigtáncolom. Lámpalázban és lábujjhegyen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top