nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő régi fotói

Eszenyi Enikő úgy változott át egy-egy szerep kedvéért, mint a kaméleon

A színésznő karrierjének elejéről hoztunk fotókat, mert a '90-es években szinte minden fontos színházi darabban benne volt a keze.
Eszenyi Enikő

Amikor a TV2 felfedte, hogy kik lesznek a versenyzők a Dancing with the Stars legújabb évadában, sokakat meglepett, hogy Eszenyi Enikő nevét is olvashatták a szereplők között. A színésznő az elmúlt években – a Vígszínházból való hangos távozása után – kerülte a nyilvánosságot, a táncos műsor azonban olyan volt, ami miatt úgy érezte, hogy ideje ismét kamera elé állnia, ezért is vállalta be a csatorna műsorát.

Bár Enikő már hosszú évtizedek óta a szakmában van, valójában kislányként balerinának készült, részben ezért is mondott igent a felkérésre. A színésznő 1983-ban végzett a Színművészeti Főiskolán, és elképzelhetetlenül sok szerepben láthattuk őt. A ‘90-es évektől kezdve pedig rendezőként is megcsillogtatta tehetségét.

Galériánkba ebből az időszakból válogattunk képeket, és többek között egy olyan fotót is találtunk, ahol egykori férjével, Kaszás Attilával látható. A pár 18 év házasság után vált el 2001-ben, de idén márciusban, a férfi halálának évfordulóján így emlékezett meg róla: „Ma van Attila születésnapja! Hiányzik mindennap!” 

Eszenyi Enikő és Kaszás Attila
Megnézem
Összes kép (7)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top