Tóth Gabi tette miatt belső vizsgálatot indított a TV2

S.D.V. | 2023. Szeptember 20.
A hétvégi Sztárban Sztár leszek!-ben cselekedett úgy, hogy a csatornának ki kellett vizsgálnia a dolgot.

A válófélben lévő Tóth Gabi ellen egy tévénéző szólalt fel, aki úgy látta, mintha az énekesnő valamilyen dohányterméket szívott volna a stúdióban. Füstöt fúj ki a szájából, ezt szúrt szemet a szemfüles nézőnek. A törvény szerint ha tényleg így történt, szabályt szegett.

 „Az információs társadalmi szolgáltatás keretében, a sajtóban és más nyomtatott kiadványokban tilos minden olyan, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény szerinti kereskedelmi közlemény, amelynek célja, illetve közvetlen vagy közvetett hatása az elektronikus cigaretták és az utántöltő flakonok népszerűsítése.”

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

A Blikk megkereste az énekesnőt, aki a következőt mondta az ügyről.

 „Nem dohányoztam, nem dohányzom, továbbra is mondom, hogy nem élek ilyen szenvedélyekkel. Énekesnő vagyok, és a legfontosabb így negyven felé, hogy a hangommal és az egészségemmel törődjek, ugyanis van egy csodálatos gyermekem, aki mindennél fontosabb” – nyilatkozta Tóth Gabi, aki állítása szerint egy vitaminos pipát szívott, aminek a márkájára nem emlékszik. A TV2 is megszólalt az ügyben.

„A videó alapján nem volt egyértelmű, hogy pontosan mi látszik a képen, ezért a TV2 kivizsgálta az ügyet. Tóth Gabi az elmondása szerint egy vitaminos inhalátort használt, ennek a gőzét láthatták a nézők az adásban” – közölte a csatorna. 

Exit mobile version