A HírTV műsorvezetője, Perjési Tamás és felesége hosszú évekig küzdöttek, de végül babájuk lesz

S.D.V. | 2023. Szeptember 27.
Rengeteg nehézséggel kellett megküzdeniük.

Perjési Tamásnak és feleségének, Alíznak nem kevés harc árán sikerült elérniük, hogy gyermekük lehessen. A HírTV műsorvezetőjének kedvese a terhesség 22. hetében jár, és januárra várják a kicsi érkezését. 

„Rögös utat kellett bejárnunk, mire eljutottunk a mostani várandósságig, mert a baba nem fogant meg természetes úton, így mesterséges megtermékenyítést kellett igénybe vennünk. Volt két inszeminációm, amelyek, sajnos, sikertelennek bizonyultak. A harmadiknál felcsillant a remény, ráadásul a beavatkozás Valentin-napra esett, ami kedves számunkra, de az örömünk rövid ideig tartott: a magzatot kéthetes korában elveszítettük”árulta el Alíz a Hot! magazinnak. Végül a lombikprogramot kellett választaniuk.

Perjési Tamás (Fotó: Perjési Tamás Facebook oldala)

„Amikor a klinikáról autóztunk hazafelé, a rendőrök egy csomópontnál leállították a forgalmat, ugyanis ott haladt át Ferenc pápa menete. Megálltunk, kiszálltunk a kocsiból, majd integettünk a Szentatyának. Hívő emberként bizonyosak vagyunk benne, hogy akkor Ferenc pápa megáldotta a gyermekünket, és így bizalommal várhatjuk az érkezését. Mindenki másképp véli, de szerintem nincsenek véletlenek, a Jóisten vezet minket az utainkon” – mesélte a lapnak Tamás, aki a baba nevéről is nyilatkozott.

„Ha lány lenne, akkor Alíz választhatna nevet, így beszéltük meg, de mivel fiú lesz, a Tamás Jenő keresztneveket viseli majd, utánam, illetve nagyapám után.”

Exit mobile version