nlc.hu
Sztárok
Perjési Tamás apa lesz

A HírTV műsorvezetője, Perjési Tamás és felesége hosszú évekig küzdöttek, de végül babájuk lesz

Rengeteg nehézséggel kellett megküzdeniük.

Perjési Tamásnak és feleségének, Alíznak nem kevés harc árán sikerült elérniük, hogy gyermekük lehessen. A HírTV műsorvezetőjének kedvese a terhesség 22. hetében jár, és januárra várják a kicsi érkezését. 

„Rögös utat kellett bejárnunk, mire eljutottunk a mostani várandósságig, mert a baba nem fogant meg természetes úton, így mesterséges megtermékenyítést kellett igénybe vennünk. Volt két inszeminációm, amelyek, sajnos, sikertelennek bizonyultak. A harmadiknál felcsillant a remény, ráadásul a beavatkozás Valentin-napra esett, ami kedves számunkra, de az örömünk rövid ideig tartott: a magzatot kéthetes korában elveszítettük”árulta el Alíz a Hot! magazinnak. Végül a lombikprogramot kellett választaniuk.

Perjési Tamás

Perjési Tamás (Fotó: Perjési Tamás Facebook oldala)

„Amikor a klinikáról autóztunk hazafelé, a rendőrök egy csomópontnál leállították a forgalmat, ugyanis ott haladt át Ferenc pápa menete. Megálltunk, kiszálltunk a kocsiból, majd integettünk a Szentatyának. Hívő emberként bizonyosak vagyunk benne, hogy akkor Ferenc pápa megáldotta a gyermekünket, és így bizalommal várhatjuk az érkezését. Mindenki másképp véli, de szerintem nincsenek véletlenek, a Jóisten vezet minket az utainkon” – mesélte a lapnak Tamás, aki a baba nevéről is nyilatkozott.

„Ha lány lenne, akkor Alíz választhatna nevet, így beszéltük meg, de mivel fiú lesz, a Tamás Jenő keresztneveket viseli majd, utánam, illetve nagyapám után.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top